СП 2014 (осминафинале) Холандија - Мексико

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе продолжи понатаму?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Имаат тие пари, а не овие Бразилци, не можат да направат ’основна’ верзија на стадион, а не уште температура/влажност/и сл. да средат.

Проблемот е во телевизиските права и овие термини се наменети за да можеме ние Европјаните да гледаме фудбал во нормално време , а условите се претешки за игра .

Супер се држи моментално најдобрата одбрана против најдобриот напад (y)

Која е целта на cooling break кога времето тече додека они одмараат, а после тие 2 мин им ги засметува поради принудниов одмор. Додади на тоа и плус време од судијата во текот на 45 мин пак играат повеќе.
Каков идиотски фејл потег на ФИФА е ова.

Очекував подобра утакмица. Холандија ме изненади.
Не заебавај. Ненормално добро доаѓаат 2 минути пауза, после пола саат трчање. После тоа не 2 мин повеќе, туку и 20 може да изигираат.

Мене ме омалакса полувремево:eek: што го гледам на ладовина а камоли играчиве. Лалињава тотално се овенати и разбирливо е. Мексико срамежливо повеќе се залага да нападне, можат повеќе да ја трпат жештината али нема некоја убоитост во нападот. Во продолжение очекувам да продолжат со досегашното темпо и сугурно има пенали(y)

Не заебавај. Ненормално добро доаѓаат 2 минути пауза, после пола саат трчање. После тоа не 2 мин повеќе, туку и 20 може да изигираат.
Ок не викам не. Нека има пауза, реално пекол е таму. До некаде и грешка е што се игра кога е најтопло. Не гледам зошто додека има 2 мин пауза не е сопрено времето.

Ок не викам не. Нека има пауза, реално пекол е таму. До некаде и грешка е што се игра кога е најтопло. Не гледам зошто додека има 2 мин пауза не е сопрено времето.
А зошто да е спорено? Хипотетички и да се сопре, пак ќе се изигра исто време во прво полувреме.

Не е тепан.

с’сни му се,јас ќе снимам од страна од страна и после ќе ве тагнам на фејсбук :D

Иначе фудбалов у прво според мене тапа,жештината ги убива играчите на двете репрезентации.
Тоа на Робен имаше елементи на пенал,но и не мораше да го свирне.Исправна одлука на судијата.
Добро се држат и едните и другите,се надевам у второ ќе видиме некој гол и секако пролаз даље на Шнајдер и компанија

Оваа сега што ја дадоа најдете ја. Што пиеше :D

Да ти ебам футбалот ако ги свири сите онакви удари за пенал.

Поради лоши климатски услови, Катар кога доби организација на СП, вети дека ќе обезбедат добри услови за игра. Имаат тие пари, а не овие Бразилци, не можат да направат ’основна’ верзија на стадион, а не уште температура/влажност/и сл. да средат.

Прашање е каква атмосфера ќе биде во Катар... Но и странци, посебно црнци во Русија, не изгледа дека ќе излезе на добро.

Штета што не доби Ангалија.

Јас очекувам дека во скоро време ќе им ги земат правата за организација. Башка нели најавија ќе спроведат истрага за корупција околу добивањето на правата, веројатно има нешто тука повеќе од случајности.

Останатите што аплицираа, ако не се лажам беа Англија, Кореа/Јапонија и САД. Според мене од овие солидна опција би била САД, земјата што ја држи рекордната посетеност на стадиони на било кое СП (1994).

Робен нема да мрдне сеа од сенкава.

ЏОВАНИ ДОС САНТОООООООООСССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom