СП 2014 (осминафинале) Холандија - Мексико

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе продолжи понатаму?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Дечки ве молам дајте ми sopcast линкче од холандија мексико, кај мене сите што ги најдов вика the channel is offline now ...

Драга Кајгана, ми се случи нешто чудно, незамисливо, дури ненормално.
Иако знам дека од 18 играат Мексико и Холандија, сум заборавил да го пуштам натпреварот. Воопшто не сум видел колку е часот и случајно ако не ја отворев темава, немаше да знам дека првото полувреме е веќе при крај.
Прашањето ми е: Дали сум нормален?
тука негде сте со девојченце :D

неарно е на вакви температури да играат, само треба да умре некој на терен за да им текне. Ај овој термин ама не морале во овој град, сигурно има некој во кој е поладно.

Дечки ве молам дајте ми sopcast линкче од холандија мексико, кај мене сите што ги најдов вика the channel is offline now ...
Код:
sop://broker.sopcast.com:3912/173542

Duri i publikata izbega od tribinite shto gi bie sonce.

Поради лоши климатски услови, Катар кога доби организација на СП, вети дека ќе обезбедат добри услови за игра. Имаат тие пари, а не овие Бразилци, не можат да направат ’основна’ верзија на стадион, а не уште температура/влажност/и сл. да средат.

Прашање е каква атмосфера ќе биде во Катар... Но и странци, посебно црнци во Русија, не изгледа дека ќе излезе на добро.

Штета што не доби Англија.

Последно уредено:
Дури ни Робен не би си свирнал пенал тука. Не се глупирајте каков пенал.

Чим избега публиката од трибините што се под сонце, којзнае каков пекол е. Не е само до жешкото, висока е влажноста што го прави играњето уште потешко. Сум бил на 25 степени со 60% влажност и тешко е да се дише нормално а камоли да се игра.

Која е целта на cooling break кога времето тече додека они одмараат, а после тие 2 мин им ги засметува поради принудниов одмор. Додади на тоа и плус време од судијата во текот на 45 мин пак играат повеќе.
Каков идиотски фејл потег на ФИФА е ова.

Очекував подобра утакмица. Холандија ме изненади.

Судиите толку киксови направија на првенството, сеа им е страв да свирнат чист пенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom