Има ли начин да се смени IP адреса?

• Креатор на темата Креатор на темата Gacho
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да си ја сменам IP адресата. Знам дека ми е статична. но има ли некаков начин да се смени. Некако? Или да го користам Proxy? Ама врска немам како се користи.
Ако сакаш еднократна промена на IP-то, побарај од интернет провајдерот.
Ако имаш континуирана потреба од скриен идентитет, пробај со Tor. Ќе ти треба извор на "свежи" прокси, пошо повеќето се на црна листа.
Во секој случај, со користење на прокси значително ќе ја намалиш брзината на сурф, и највероватно ќе си блокиран од повеќето веб сајтови со анти-Тор филтри.

Да сакам само еднаш да го променам ип-то. Да се јавам од влизу за да ми ја променат

Распрашај се добро. Овде има бараби кои се доживотно банирани, а имаат скрипта за автоматска промена на ИП адресата кога ќе им биде блокирана. Со малку џаваскрипт и прл, ги имаш сите ИП адреси на светов.
Митре, дали можеш со малку џаваскрипт и прл да ми избришеш едно 15 илјади евра борч у банка? Слабо ми тргна бизмисот годинава, се задужив, па ми требе некој ербап џаваџија или прлџија. Ако си ти заузет збок зфатенос, пиши препорука за фиљанчоек. Фала!

Митре, дали можеш со малку џаваскрипт и прл да ми избришеш едно 15 илјади евра борч у банка? Слабо ми тргна бизмисот годинава, се задужив, па ми требе некој ербап џаваџија или прлџија. Ако си ти заузет збок зфатенос, пиши препорука за фиљанчоек. Фала!
Стрико, за бришење борч, само госпот! Само ти ногу назаден си, треба како Тони Блер што вика, аут оф тхе боксот да гледаш. Не ти треба тебе 15 иљади да бришеш, туку нови 30 иљади да ги покриеш тие 15, плус да има троа за кафани и певаљки. Е за тоа ти треба R-џија, C++џија и џавасктиптџија, те дапаче, дериватотрејдџија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom