Xibalba
Господин Господин
јас лично ко сменив комјутер од Blizoo со нова Mac ми дадоја нова IP...
Значи да си го смени компјукторот за да добие нова ИП адреса

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас лично ко сменив комјутер од Blizoo со нова Mac ми дадоја нова IP...
Ако сакаш еднократна промена на IP-то, побарај од интернет провајдерот.Сакам да си ја сменам IP адресата. Знам дека ми е статична. но има ли некаков начин да се смени. Некако? Или да го користам Proxy? Ама врска немам како се користи.
nvm излезе од контрола првио одговор ми беше мачце саркастичен...Значи да си го смени компјукторот за да добие нова ИП адреса![]()
Митре, дали можеш со малку џаваскрипт и прл да ми избришеш едно 15 илјади евра борч у банка? Слабо ми тргна бизмисот годинава, се задужив, па ми требе некој ербап џаваџија или прлџија. Ако си ти заузет збок зфатенос, пиши препорука за фиљанчоек. Фала!Распрашај се добро. Овде има бараби кои се доживотно банирани, а имаат скрипта за автоматска промена на ИП адресата кога ќе им биде блокирана. Со малку џаваскрипт и прл, ги имаш сите ИП адреси на светов.
Стрико, за бришење борч, само госпот! Само ти ногу назаден си, треба како Тони Блер што вика, аут оф тхе боксот да гледаш. Не ти треба тебе 15 иљади да бришеш, туку нови 30 иљади да ги покриеш тие 15, плус да има троа за кафани и певаљки. Е за тоа ти треба R-џија, C++џија и џавасктиптџија, те дапаче, дериватотрејдџија.Митре, дали можеш со малку џаваскрипт и прл да ми избришеш едно 15 илјади евра борч у банка? Слабо ми тргна бизмисот годинава, се задужив, па ми требе некој ербап џаваџија или прлџија. Ако си ти заузет збок зфатенос, пиши препорука за фиљанчоек. Фала!