Бели магии размена на рецепти обреди и информации

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш наредба од бог, вели - свињата е нечиста - не ја јадите, па имаш павле кој вели - а бе јадете се.
То се стиховите, павле на бог му укина наредбата.

Иако имаш нечувена ерудиција у космички рамки, ај да ти помогнам околу стихојте: види што точно пишува во Делата Апостолски во стихот 11.9, но и во 11.10 и кажи ми...

Иако имаш нечувена ерудиција у космички рамки, ај да ти помогнам околу стихојте: види што точно пишува во Делата Апостолски во стихот 11.9, но и во 11.10 и кажи ми...
Космонауту наш, Петар го фатија кај што седел и јадел со незнабошци, не е кажано што јадел но направил према законите грев, и кога го прекориле за тоа тој почнал да се вади “Се молев и се занесов, па во тој занес му се видело дека од небо бог му рекол да смее да јаде се и ете така седнал и тој со незнабошци да јаде.... НО.... еве како точно Бог рече:
7. и свињата, бидејќи има раздвоени копита, а не прежива – нечиста да ви е.
8. Од месото нивно да не јадете, ниту, пак, мршите нивни да ги допирате – тие се за вас нечисти.
Па можеби ако Петар јал без да ја допира.... или ако христијанин јаде а да не ја допре... значи нема со мрсни раце фаќање свинско, можеш да ја јадеш али не смееш да ја допиреш.

за спречување на неверство на мажитем, потребни се мали штотуку родени мачиња, тие се капат во обична чиста вода, која вода после му се дава на мажот да ја испие и после тоа тој станува слеп за други жени и останува верен само на сопствената. Секако ова е најслаба магија и не дава секогаш успех но како за почеток и како наједноставна ја напоменав
Да е до мене има под хитно да ја избришам темата, оти има многу леки женски и штом ова ќе го прочитат одма и они ќе пробат да им дадат на мажите.
Мене од самата помисла кога го прочитав ми се :sick:

Да е до мене има под хитно да ја избришам темата, оти има многу леки женски и штом ова ќе го прочитат одма и они ќе пробат да им дадат на мажите.
Мене од самата помисла кога го прочитав ми се :sick:
Ce плашиш некоја женска да не ти даде ???

:icon_lol: :pos:
Па шо си знаеш се е можно, пази се ти женати да не ти даде.
скраја да е, јас сакам друга да ми даде.....[DOUBLEPOST=1403444008][/DOUBLEPOST]Црквата и магиите и магите се блиско поврзани, на пример свети Кипријан беше маг и тоа многу моќен маг кој на Олимп од паганските маги научил како да прави промени на времето, да предизвикува грмотевици и дождови, да фрла болести и несреќи на луѓето и штета на ниви, лозја, овоштарници... Своите магијски знаења го доусоврши во Египет каде ја изучувашпе астрологијата и стана совршен во магиите. Умееше да лета,, да оди по вода, и правеше љубовни, сексуални магии и принесуваше човечки жртви. Подоцна премина во христијанство и стана епископ

Последно уредено:
Што бидна со жолтата магија...нешто секс на гробишта. ова, она,,,,
Има жолта магија или нема?

Што бидна со жолтата магија...нешто секс на гробишта. ова, она,,,,
Има жолта магија или нема?
за секс на гробишта ти е надлежна некрофилија, овде темата е бела магија, за остали боји - некои други теми

за секс на гробишта ти е надлежна некрофилија, овде темата е бела магија, за остали боји - некои други теми
Ма јас сам далтонист...бела, жолта не ми мења многу.
Битно е крв од мачки и секс на гробишта, тоа ме интересира...

Ма јас сам далтонист...бела, жолта не ми мења многу.
Битно е крв од мачки и секс на гробишта, тоа ме интересира...
знам дека имашe некој синдром, него на темата, aко веќе бараш магија за некаков секс, треба да побараш во житијата на свети Кипријан, имено тој на барање на Аглаип, кој беше лудо заљбен во Јустина, побара љубовна магија од свети Кипријан кој му вети дека ќе му направи таква магија со помош на демонот на блудот да Јустина постоојано ќе мисли на него навлажнета и ќе го побарува да биди во неа тврд и жежок. Провери во Црквата во житијата на свети Кипријан каде е запишана точната формула.

знам дека имашe некој синдром, него на темата, aко веќе бараш магија за некаков секс, треба да побараш во житијата на свети Кипријан, имено тој на барање на Аглаип, кој беше лудо заљбен во Јустина, побара љубовна магија од свети Кипријан кој му вети дека ќе му направи таква магија со помош на демонот на блудот да Јустина постоојано ќе мисли на него навлажнета и ќе го побарува да биди во неа тврд и жежок. Провери во Црквата во житијата на свети Кипријан каде е запишана точната формула.
Ма јас сум жив сведок на бела и на жолта магија.
Една божем ми даде да пијам вино, она да ми стави крв од мачка...е после да си видиш секс на гробишта,...до сабалје.

Ма јас сум жив сведок на бела и на жолта магија.
Една божем ми даде да пијам вино, она да ми стави крв од мачка...е после да си видиш секс на гробишта,...до сабалје.
браво

Црквата е преставник иако незваничен на белата магија, така е позната битката на свети Григориј - белиот маг и следбеничката на црната Магија - Мелитина, Имено свети Григориј, беше богат и имотен човек и на неговиот имот живееше Александар, кој беше оженет со Мелитина врачларка на црната магија, Мелитина се заљуби во свети Григориј и сакаше да има со него секс и блудни радњи, сакаше свети Григориј да ја поседува на разни начини долго и инвентивно. За да дојде до секс со Григориј, најпрво Мелитина му направи црна магија на мажот и Александар кој поадна болен и изнемоштен во постела и после почна да му се нафрла на свети Григориј, Но Григориј не го интересираа жени и ја игнорираше, така да Мелитина реши со помош на црна магија да го заведе свети Грегориј, но свети Грегориј на сон го виде тоа што му се спрема и ја употреби белата магија да ја победи црната на Мелитина

Па можеби ако Петар јал без да ја допира.... .

Кај ти ојде то интелигенцијата...

„Можеби„?
А „можеби и не„?
А „можеби и да„?
„Највероватно„?

Кавква врска имаат нагаѓањата со верата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom