ROOT на сите андроид телефони со еден клик

• Креатор на темата Креатор на темата zelenko
  • Време на започнување Време на започнување
Неуспешен рут на HTC Desire 500.

Рутирањето е одлична работа ама ви предлагам и да си инсталирате алтернативен оперативен систем како на пример Cyanogenmod, нормално пред тоа да направите бекап, најдоро со Титаниум која веќе е предложена на темава.

па тој е изгледа,ама не излегува фајл тука една страна само со хироглифи.
епа ако е .apk фајл не треба да го отвараш само преку усб кабелче да го ставиш фајлот во телефонот

Jas mojot mobilen Alcatel C5 go root so druga programa Mobogenie koja sto odkako ke se povrze mobilniot so usb si instalira se driveri avtomatski i se klika na Oneclick Root i koga ke zavrsi procesot mobilniot se restartira, i si instalirav i Titanium backup na koj mi pokazuva deka mobilniot mi e rootiran, mnogu brzo i lesno ;)

Дечки, имам два Sony Xperia E, многу сецкаат, мрзнат итн., дали со ова рутирање ќе се решат тие проблеми? И кој rom да го инсталирам после откако ќе имам root?

Дечки, имам два Sony Xperia E, многу сецкаат, мрзнат итн., дали со ова рутирање ќе се решат тие проблеми? И кој rom да го инсталирам после откако ќе имам root?

Од кога ке го рутираш треба да инсталираш и кастим рикавери без рикавери неможеш да флешуваш ромови,со рут нема да ти се решат тие проблеми со рут добиваш само администраторски права на телефонот

Од кога ке го рутираш треба да инсталираш и кастим рикавери без рикавери неможеш да флешуваш ромови,со рут нема да ти се решат тие проблеми со рут добиваш само администраторски права на телефонот

Да де, погрешно се изразив, мислев дали ќе се решат кога ќе ставам нов ром.

Да де, погрешно се изразив, мислев дали ќе се решат кога ќе ставам нов ром.
Па би требало пошто со флешување на друг ром го форматираш цел телефон

Sent from my SM-N9005

Пробав на xperia tipo програмава, само се рестартира и толку. А си пишува пред да кликнеш дека ако се рестартира значи не е успешно. Чаре некое за да напраам роот на телефонов?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom