СП 2014 - Група Х (Белгија, Алжир, Русија, Ј. Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Браво Алжир, Акинфеев потврдува зашто не брани во јакиве лиги.

А Илумонуеигуњерус во експертската анализа го пишала Акинфеев дека ќе биде мвп во групава. :pos::facepalm:

Не знам што му се дешава, квалитетен голман е ама претерува со кикосвиве, муви бркаше сега. :tapp:

Кога сме кај екперстките мислења ми се лоши коа ќе видам кои небулози сум ги пишувал. :sick:

Нојер>Акинфеев:cool:

А Илумонуеигуњерус во експертската анализа го пишала Акинфеев дека ќе биде мвп во групава. :pos::facepalm:

Не знам што му се дешава, квалитетен голман е ама претерува со кикосвиве, муви бркаше сега. :tapp:

Кога сме кај екперстките мислења ми се лоши коа ќе видам кои небулози сум ги пишувал. :sick:
па кој друг да го пишеш од групава, најдобриот им се повредил, за грев се :facepalm: на ЕП малце фалеше солза да ми потече за нив кога ги елиминираа од групна фаза ама сеа сакам да испаднат.

Zasluzhuvaat Korea gol da dadat.

па кој друг да го пишеш од групава, најдобриот им се повредил, за грев се :facepalm: на ЕП малце фалеше солза да ми потече за нив кога ги елиминираа од групна фаза ама сеа сакам да испаднат.
Ja Хазард го пишав, и тој е очаен.[DOUBLEPOST=1403818154][/DOUBLEPOST]Лоши се Русиве, не знам кој му кур бизнис на Капело...

Џагоев, Денизов, Жирков, Кержаков на клупа а стартери му се Глушаков, Самедов, Ешченко и тој еден од Том Томск.

Божем е селектор на Бразил па нема врска дали Алвеш или Маикон ќе му игра. :facepalm:

Мраз да копа:pos:
9vaa4.jpg

Лодигин годинава е кока кола за Акинфеев,па и Рижиков чак би бил подобра опција,ама тоа е ко се иде со главата у зид.

Do utre da se igra Rusite ne davaat gol...Me razocharaa u pichku majchinu..neka dadat alzhircive gol i da se iskluchm od prenosot..............

Акинфеев и голманов на Јужна Кореја се во конкуренција за најлош голман на првенството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom