ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки некој што е на молекуларна биологија, завршил или знае некој што завршил сеедно, ако може да му каже мислење за факултетов и смеров?

Здраво сакам да прашам дали е тешко (знам дека нема лесни факултети но сепак прашувам) на нутриционизам смерот на ПМФ. Некој да сподели информации што како, дали е добар факултетот.. Ти треба ли многу предзнаење од биологија..? Фала однапред!

Здраво луѓе,јас сум матурант и сега се мислам помеѓу неколку смерови и факултети. Што е подобро за работа во и надвор од државата Биохемија на ПМФ или Лабораториски биоинжињер на Фармацевтски Факултет.Секако понатаму дај боже планирам да магистрирам и сето тоа.Но кој од овие факултети ПМФ,Фармацевтски се повеќе признаени во и надвор од МК и кој е повеќе се исплати.

Ве молам информација за префрлување од ГИС-ПМФ на биохемија и физиологија-ПМФ која е процедурата? И ако има некој резултати од претходни години за прием на студенти на институт за биологија ме интересира колку заинтересираност има дали се полнат и двете квоти? Ви благодарам

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ве молам информација за префрлување од ГИС-ПМФ на биохемија и физиологија-ПМФ која е процедурата? И ако има некој резултати од претходни години за прием на студенти на институт за биологија ме интересира колку заинтересираност има дали се полнат и двете квоти? Ви благодарам

Не разбирам од што на што сакаш да се префрлиш. Од кој факултет на ПМФ.

Не разбирам од што на што сакаш да се префрлиш. Од кој факултет на ПМФ.

Од институт за географија смер гис на биологија ? Дали имам некоја предност нешто за упис или си зимам исписница за од географија и од ново на биологија

Од институт за географија смер гис на биологија ? Дали имам некоја предност нешто за упис или си зимам исписница за од географија и од ново на биологија

Мораш да се отпишеш од географија. Тие се на ист факултет ама се сосема различни групи географија и биологија.

Дали некој случајно ја има книгата ОРТОГОНАЛНИ ПОЛИНОМИ И СПЕЦИЈАЛНИ ФУНКЦИИ во пдф формат или би можел да ми каже каде може да ја најдам?

Zdravo,dali imame clen sto studira ili e brucosh na Biohemija na Drzaven fakultet vo Tetovo?
Godinava se zapisav pa mi trrbaat podetalni informacii kako e

Здраво. Некој шо студира Географија на ПМФ од погорните години да ми пише ако сака да го прашам нешто.

Дали некој може да ми каже каков е смерот Нутриционизам, дали е добар и дали вреди да се запишува?

Истово прашање за Нутриционизам гледам неколку пати погоре ако може некој да каже нешто околу смерот, кој е најтежок предмет? дали со слабо предзнаење на хемија може да се положи? професорите какви се? и слично...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom