- Член од
- 3 февруари 2016
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 38
На кој датум се уписите, 28/29?
Здраво луѓе,јас сум матурант и сега се мислам помеѓу неколку смерови и факултети. Што е подобро за работа во и надвор од државата Биохемија на ПМФ или Лабораториски биоинжињер на Фармацевтски Факултет.Секако понатаму дај боже планирам да магистрирам и сето тоа.Но кој од овие факултети ПМФ,Фармацевтски се повеќе признаени во и надвор од МК и кој е повеќе се исплати.
Не разбирам од што на што сакаш да се префрлиш. Од кој факултет на ПМФ.Ве молам информација за префрлување од ГИС-ПМФ на биохемија и физиологија-ПМФ која е процедурата? И ако има некој резултати од претходни години за прием на студенти на институт за биологија ме интересира колку заинтересираност има дали се полнат и двете квоти? Ви благодарам
Sent from my iPhone using Tapatalk
Од институт за географија смер гис на биологија ? Дали имам некоја предност нешто за упис или си зимам исписница за од географија и од ново на биологијаНе разбирам од што на што сакаш да се префрлиш. Од кој факултет на ПМФ.
Мораш да се отпишеш од географија. Тие се на ист факултет ама се сосема различни групи географија и биологија.Од институт за географија смер гис на биологија ? Дали имам некоја предност нешто за упис или си зимам исписница за од географија и од ново на биологија
Sent from my iPhone using Tapatalk