Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
какви грешки почетници

Ејј .. подобро јас ке одам ке играм у курац 5 - о .. . нека земат нека си одат

7-1.. најлошиот пораз на Рома што го имам видено во последните 7 години :)

Најдобрата одбрана до пред овој натпревар....со само 5 гола примено во последните 9 натпревари....од кој 5 од нив без примен гол....сега само за една вечер примија 7.....и уште не ми се верува како...ама ете бидна....Манчестер изигра феноменално....останува да видиме кој ке му биде противник....

bravo za mancester леле рома како изигра ме разочара. јас мислев дека ке биди густо 2-1 или 3-1 ама како изигра манчестер. тоа е повеќе среќа за рома сега во првенството и купот, имате две шанси против нас ''интер''. еднаш на 18 еднаш во мај.

pozdraFFF....

оф топик:
утре во дневник ''Манчестер Јунајтед на седмо небо'' ќе им биди насловот:)

Apash напиша:
ајде ајде.....Фергусон можи да сери после утакмица колку сака...ха бе како се нервирам педерче арогантно, секогаш истата приказна.

Абе како ке се радвам ко ке му ја видам фацата пострана ко ке изгубат на Олд Трафорд

Еве му ја фацата гледај му ја сега :pos2::pos2: 7:1 ејјјјјјј, Колчестер ќе пружеа поголем отпор :pos2::pos2:

runBABYrun напиша:
abe jas mozam da se kladam so site vas deka roma ce gi pobedi i na old traford manchester znam deka ne vi se veruva ama ce vidite utre.

lol? rofl? lmao? stfu ?

Да не ја паузирам темава.....

Изгуби што изгуби Рома тоа е фудбалот.... со среќа да им е на Манчестер....

сите коментари одсега на темата за Лига на шампиони... на оваа тема, само навивачите на Волчицата

Леле 7-1

Дони ШИТКАЧ!!!!!!!

Де Роси ЅВЕР!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom