Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
убоо рекол Фергусон: „Подобро 2-1 за Рома орколку 0-0”

G@rfielD напиша:
убоо рекол Фергусон: „Подобро 2-1 за Рома орколку 0-0”

ајде ајде.....Фергусон можи да сери после утакмица колку сака...ха бе како се нервирам педерче арогантно, секогаш истата приказна.

Абе како ке се радвам ко ке му ја видам фацата пострана ко ке изгубат на Олд Трафорд

Ферги можда само се вади со тоа!

Само да ви кажам дека ова го рекол пред утакмицата, не откако заврши. И ја сакам Рома да иде понатаму, ама има и реванш.

ne se sekirajte braka ke tepate (koj ke igra za niv o'shea ili carik) jas iako sum za inter no sepak sega sakam roma da odi ponatamu oti ovi od manchester mi se glupi

G@rfielD напиша:
Само да ви кажам дека ова го рекол пред утакмицата, не откако заврши. И ја сакам Рома да иде понатаму, ама има и реванш.
Па добро де знаеме дека Ферги го рече тоа пред утакмицата!

Браво за Рома! Јас и во еден пост предходно реков дека Рома за мене е фаворит, и според поединци и според играта. Рома заслужи и повисока победа од 2:1 ама сепак мислам дека и ова ќе биде доволно Рома да оди понатаму..

Katanija - Roma 0:2

стрелци: Tavano , Vucinic

abe jas mozam da se kladam so site vas deka roma ce gi pobedi i na old traford manchester znam deka ne vi se veruva ama ce vidite utre.

манчестер ќе оди понатаму верувајте иако сакам и јас рома да оди понатаму

vp напиша:
манчестер ќе оди понатаму верувајте иако сакам и јас рома да оди понатаму
Добро не можам да сватам зошто све толу сигурни дека Манчестер ќе оди понатаму. Како прво Рома има предност од Олимпико, и во тимот се враќа Пизаро. И плус Манчестер ќе биде под голем притисок на овој меч. А за квалитетот на играчите и играта на тимовите која ја прикажуваат слободно можеме да кажиме дека се изедначени.. а можеби и Рома е во подобра форма. (Ова не го зборам навивачки.. навивач на Интер сум.)

И ја сакам Рома да иде ама тешкоto e to

Да, да. Браво за Рома :pos2::pos2::pos2:

Кутете таму .. Се посрамотив 3 - 0 уште 19 мин .. тешко да оди понатаму ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom