iPhone 6 и iPhone 6 Plus

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе премините на iphone 6

• Да

Гласови: 8 15,7%
  • Не

Гласови: 43 84,3%

• Вкупно гласачи
    51
  • Гласањето е завршено на .
Мене и од самиот iPhone ме зеза презентацијата, ми префрла на некои чудни слики и кинески превод.

Дебили од епл и на официјалната страна е со кинески превод. :tapp:

Очекував подобар дизајн за часовников. Сепак мото 360 останува како најелегантен и најубав засега

Ете се побија сите теории дека нема да биде нешто посебно , сепак понудија најмногу за цената и сериозно работеле на сите квалитети , iphone 6+ ќе биде повеќе за оние што обожаваат поголеми телефони и што ќе го третираат како фаблет . Додека останатите ќе одат на 6 ка . Се радувам сепак apple watch повеќе ме збунува отколку што ме изненади искрено . Многу можности многу опции што секој спортист па ниту фан не ќе се чуствува нешто посебно . Македонциве не ќе гледаме некоја привилегија плус кај нас ќе биде 300 евра најверојатно . Така да нема да платам за apple watch дефинитивно.

Ете се побија сите теории дека нема да биде нешто посебно , сепак понудија најмногу за цената и сериозно работеле на сите квалитети , iphone 6+ ќе биде повеќе за оние што обожаваат поголеми телефони и што ќе го третираат како фаблет . Додека останатите ќе одат на 6 ка . Се радувам сепак apple watch повеќе ме збунува отколку што ме изненади искрено . Многу можности многу опции што секој спортист па ниту фан не ќе се чуствува нешто посебно . Македонциве не ќе гледаме некоја привилегија плус кај нас ќе биде 300 евра најверојатно . Така да нема да платам за apple watch дефинитивно.

А чекав искрено да направат боом со саатот. Иако веќе има на пазаров вакви го чекав епл бидејќи бев сигурен откако ќе извадат тие нешто ќе видиме нагло зголемување и куп нови иновации.

Како прво грд е, значи грд изгледа смешно. Цената е превисока, не се нормални....

Другото се што прикажаа си беше ок, ама страшно се разочарав од саатов.

Како и минатите модели ги нудат 199 долари на договор во Америка иначе без договр и слично чини 650 долари ВО АМЕРИКА .
п.с Кај нас ке биде во Т Мобајл 43 000 отприлика без договор и такви работи .
п,с За 300 евра можеш да го најдеш кај нас за 3 години .
http://www.gsmarena.com/simfree_iphone_prices_the_two_models_start_at_700_and_800-news-9599.php

Конечно подобрување од Apple... Али цениве 700 евра :unsure:., поголемиот модел уште поскап.. Ќе си останам на 5s уште некоја година.

Дизајнот е убав што е одлика на Apple, но 5s ми е поубав и делува по премиум. Позитивно е што извадија 5.5 инчи дисплеј и што имаат екран што не се гребе, ма да и Gorilla Glass 3 е веќе солидна заштита од гребаници и удар.

Со спецификациите е како да станува збор за смартфон од пред 2 години. 1080p woah sick! а 4.7 инчната верзија не е ни FHD. Додека новиве смартфони на конкуренцијата вадат што поголема резолуција на екрани, повеќе рам, побрз процесор и подобра графика, iPhone намерно не го имппементира тоа (а може) за догодина да ја "подобри" линијата со 6s модели. Се е бизнис а богатите за престиж да го имаат секој најнов модел јаболко ќе паднат на фората.

Note 4 е далеку подобар избор.

Ех сега да ги видам сите помодарци што ги хејтаа галакси и хатеце : ) Дизајнот не ме воодушеви, камерата да! За прв пат од далеку нема да се знае дали збориш на ајфон или хатеце, што уствари е и главната поента : ))

Во врска со чипот. Кажаа дека е 4 јадрен или си останува 2 јадрен?
Се глеам друго е супер, дури и slow-mo камера но ценава стварно е bummer 800 еур :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom