СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:
10448786_10203371930998088_5781376863489607191_n.jpg

Не ми е јасно што е битна сликата коа се гледа дека го гризе на снимка? И да нема ништо, треба на Киелини парче месо да му фали за да го банираат канибалов?

Првин помислив дека можда е фотошоп, али си реков можда и го гризнал јако. Пошто тешко е да се верува дека може да му остави такви траги преку дрес. Ама како и да е, видовме дека има гризење на снимката. Но, не се гледа најубаво. Затоа не верувам да добие драстична казна од ФИФА. Типувам 6-8 утакмици негде, преку сила и 10 да се.

Aj што е дивјак Суарез и има кучешки заби,ама овој смрадов Киелини падна како да е изрешетан од АК-47 со цел шаржер мислиш од душа ќе се растави.

Aj што е дивјак Суарез и има кучешки заби,ама овој смрадов Киелини падна како да е изрешетан од АК-47 со цел шаржер мислиш од душа ќе се растави.
Болен си
Нејмар без да му направат нешто се превиткува како со снајпер да го погодил, и уште 70% од останатите играчи на баерн и барса е исто.А овај се свиткал оти го прекасале а

Секоја казна на ФИФА под 10-15 меча ќе биде смешна.Да е до мене и на подолго би го суспендирал животново,али тешко дека ќе се решат од ФИФА за нешто такво.И обавезно маска нека носи кога игра,затоа што покажа дека е опасно животно и можно е да има и други жртви

Болен си
Нејмар без да му направат нешто се превиткува како со снајпер да го погодил, и уште 70% од останатите играчи на баерн и барса е исто.А овај се свиткал оти го прекасале а

Жабариве се познати одамна по нивната глума и манекенство на фудбалските терени,а другиве само ги ископираа,пошто гледаат дека пали тоа.

Жабариве се познати одамна по нивната глума и манекенство на фудбалските терени,а другиве само ги ископираа,пошто гледаат дека пали тоа.
Што требаше да прави киелини ?? или да се зачисти со ракава малце по рамо и да продолжи ?
Глума ти е она од нејмар и цела барса што го правеше под Пеп , а сеа гледам и баерн почнакл нежен да станува

Да де да, Киелини е сеа крив шо вој канибалов има проблеми со психата. Еден бан 30 утакмици ќе заврши работа ... стадионот со очи да не го види

Суарез има сериозни психички проблеми со тоа што веќе не се работи за инцидент туку за серијал на испади со гризење на други луѓе. Сите што го браните за тоа, да си знаете дека и вие имате психички проблеми.

Да бев судија немаше да ми биде потребно да го видам гризањето за да му дадам црвен...трагите на рамото и болката во забите која ја покажуваше Суарез и секако неговото канибалистичко минато беа повеќе од доволни за црвен...Италија беше страшно украдена вчера..па и црвениот што го добија :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom