СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене во оваа група Италија ке оди понатаму сигурно, тешка борба ќе има помеѓу Англија и Уругвај се ке зависи од нивниот меѓусебен меч, иначе очекувам сите да ја плеснат Костарика со по најмалце 3разлика.

Задоволен би бил на англичаните да им се деси дебакл како на Еспањола синоќа.

Италија традиционално дома од времето на Роберто Баџо.

Само од 12 што почнуваат, а баш сакав ова со Англија да го гледам ваљда ќе издржам :)

Задоволен би бил на англичаните да им се деси дебакл како на Еспањола синоќа.

10402845_10202110370141600_4623449656418238634_n.jpg

Steven Gerrard says England are ready to take revenge on Italy after they knocked the Three Lions out of Euro 2012 in the quarter-finals... :vozbud::vozbud:

10423806_10152096647502447_9142265659785292474_n.jpg

Си пукаат маичкиве, колку се добри :)

Задоволен би бил на англичаните да иим се деси дебакл како на Еспањола синоќа.
Језик прегризо, што ти сториле Англичаните? :confused:
Јас сакам фер натпревар Англија - Италија вечерас, а натаму да одат Англија и Уругвај, Италија има титула од 2006, доста им е, другиве по 50-60 години немаат освоено нешто. Инаку како што видов и Италија и Англија имаат доста млад состав, едвај 4 играчи со 50тина утакмици, другиве 20 со просечни 15 настапи.
C'mon England, beat those fascist bastards. :D

Очекувам вечер и двете да бидат тврди утакмици. А ништо чудо и изненадување да се деси. Типувам барем една да заврши нерешно.

Вечер у дуелов ќе ги бодрам Англичаниве, чисто заради нашиве што им играат, плус што на Стиви Џи ова ќе му биде последен мундијал и се пензионира од интернационален фудбал по Светсково. Не можам против него да навивам, иначе Англичаниве не ги сакам многу ради сите внатрешни срања што се дешаваат поврзани со лигата. Али ајде, играчите се тие што играат.

Уругвај има многу добра репрезентација, и не верувам тие да извисат од оваа група.. според мене Уругвај е сигурен патник во наредната рунда,а Англија и Италија меѓу себе ќе решаваат кој ќе биде вториот патник, поголеми шанси им давам на Италијанците но останува да видиме што ќе биде, се уште е рано за правење калкулации..

Изгледа само јас не сум у тек што се дешава со Англичаните, мене ми се сосема океј репрезентација, од секад ми биле такви а кај и да прочитам читам само хејтање и сеирџење.
Какви внатрешни проблеми?

:unsure:o_O:eek::confused:

Изгледа само јас не сум у тек што се дешава со Англичаните, мене ми се сосема океј репрезентација, од секад ми биле такви а кај и да прочитам читам само хејтање и сеирџење.

Си ги мењаат жените многу :D

Вечер у дуелов ќе ги бодрам Англичаниве, чисто заради нашиве што им играат, плус што на Стиви Џи ова ќе му биде последен мундијал и се пензионира од интернационален фудбал по Светсково. Не можам против него да навивам, иначе Англичаниве не ги сакам многу ради сите внатрешни срања што се дешаваат поврзани со лигата. Али ајде, играчите се тие што играат.
На пример кои срања? xD[DOUBLEPOST=1402751642][/DOUBLEPOST]

На Ливерпул не му пуштаат да земе титула. :D

Не дека навивам за Италија , али ќе си се пласираат даље на искуство .. Ваква ќе биде ситуацијата, нерешено со Англија, 2 победи против Уругвај и Коста Рика ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom