Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Задоволен би бил на англичаните да им се деси дебакл како на Еспањола синоќа.
Језик прегризо, што ти сториле Англичаните?Задоволен би бил на англичаните да иим се деси дебакл како на Еспањола синоќа.
Си ги мењаат жените многуИзгледа само јас не сум у тек што се дешава со Англичаните, мене ми се сосема океј репрезентација, од секад ми биле такви а кај и да прочитам читам само хејтање и сеирџење.
Какви внатрешни проблеми?
![]()
На пример кои срања? xD[DOUBLEPOST=1402751642][/DOUBLEPOST]Вечер у дуелов ќе ги бодрам Англичаниве, чисто заради нашиве што им играат, плус што на Стиви Џи ова ќе му биде последен мундијал и се пензионира од интернационален фудбал по Светсково. Не можам против него да навивам, иначе Англичаниве не ги сакам многу ради сите внатрешни срања што се дешаваат поврзани со лигата. Али ајде, играчите се тие што играат.
На Ливерпул не му пуштаат да земе титула.Изгледа само јас не сум у тек што се дешава со Англичаните, мене ми се сосема океј репрезентација, од секад ми биле такви а кај и да прочитам читам само хејтање и сеирџење.
Какви внатрешни проблеми?
![]()
Неспособна Федерација.На пример кои срања?
Неспособна Федерација.