Секс во кола?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав на предно седиште спуштено,таа врз мене......после двете предни седишта скроз напред(пошто е со 2 врати па може да одат убаво нанапред) па раат назад.

Море каква и да е колата, ако ти е убаво со некој..убаво ти е..Па се ќе си пробаш и сончев покрив и отворени врати и спуштени и дигнати седишта..

Seks vo koja ... PEGLA od starine ... koshmar luge ..:)))

EarthSea напиша:
Море каква и да е колата, ако ти е убаво со некој..убаво ти е..Па се ќе си пробаш и сончев покрив и отворени врати и спуштени и дигнати седишта..
Aj ti bidi so nekoj shto go sakas 199 cm a ti da si nekade ... 2 metra i vo fico .. pa pominisi ubavo da te vidam :)))))

Морам да се согласам со EarthSea тука. Во што сака нека е и како сака нека е, не мислиш на тоа. Мислиш само на секс, а теснотијата ти е некаде на крајот од паметот.
Па Алфата на времето ја продадов со дупнат тапацирунг на кровот од женска штикла :) (јес да мака ми беше шо го скинав, ама кога се работевме, не ни ми текнуваше на тоа дека ја уништуваме колата)
На Фиатот скршив седиштето, од што брзав да го спуштам.
Сето тоа се примери за ирелевантноста на колата во однос на сексуалниот чин како таков.
А се разбира дека е поубаво во нешто покомотно, но само од аспект на повеќе различни пози, и утредента да не те боли нешто истегнато, шинато...

Струмикс напиша:
Морам да се согласам со EarthSea тука. Во што сака нека е и како сака нека е, не мислиш на тоа. Мислиш само на секс, а теснотијата ти е некаде на крајот од паметот.
Па Алфата на времето ја продадов со дупнат тапацирунг на кровот од женска штикла :) (јес да мака ми беше шо го скинав, ама кога се работевме, не ни ми текнуваше на тоа дека ја уништуваме колата)
На Фиатот скршив седиштето, од што брзав да го спуштам.
Сето тоа се примери за ирелевантноста на колата во однос на сексуалниот чин како таков.
А се разбира дека е поубаво во нешто покомотно, но само од аспект на повеќе различни пози, и утредента да не те боли нешто истегнато, шинато...
i jas do nekade se soglasuvam so tebe ... samo kako uspea da zavrsis rabota so taa zenskata so ti go dupna krovot od kolata so stiklata ... mislam kako uspea da ja sobleces a seshte stikli nosela .. :D ili minic imase ... pa nemase potreba od soblekuvanje ? :)))

Сума сумарум..најубаво е секс во комбе...ем високо...ем пространо...позиции...еха...

dobar seks pagja u kola...baska ne e bitno dali e kola ili ne bitno do tebe e toj so te prai horny taka da sekade e dobro...a seks u kola bas e vozbudliv

Volkswagen напиша:
Сума сумарум..најубаво е секс во комбе...ем високо...ем пространо...позиции...еха...
секс у комбе ти е ко секс у спална не зае*аај сега вака

Добро место, ако веќе се нема избор...јас не би.

возбуда на ниво! се попалкуваш уште толку од помислата дека може да бидеш фатен на дело -) топ работа е и напред и позади.. има доста позички. а и "outdoors" е тоБ, на хауба горе, или потпрена... секако дека сум за!

Лејди Сатори напиша:
Добро место, ако веќе се нема избор...јас не би.
Али кога би немала избор Би а?:vozbud:

сатори, послушај ја риал -) тоБ е, нема да се лажеме побогу! наши сме си! за арно ви велам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom