Секс во кола?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
hahahahahahahha :) sex vo kola zvuci pedizvikuvacki a moze i da prodolzi nadvor od kolata.. :) na haubata

Не сум по таков секс, ама кога се нема избор и во тие услови е добар.

За секс у кола треба да се имаат и други предиспозиции.
Треба да не ви е гајле за околината т.е да не ви е гајле за пазачите. Значи прво и основно треба да сте спремни да ”работите” пред публика. Мала али одбрана нели. Исто така треба да имате вештина на брзо облакање фармерки у тесно и стартање ауто. Има секакви будали, а има едни у сина униформа....мора да се кида нели. Има и други ситници кои сексот у кола го прават еден и единствен, ама за нив у друга прилика.
Потежок секс од секс у кола мислам дека е само секс у лифт или у гардероба у продавница.

Јас секс со кола нема шанси,Со мојата висина и на задни ни на предно нема да ме собере едино на халуба,ама тоа не се важи во кола

DarkLord напиша:
Јас секс со кола нема шанси,Со мојата висина и на задни ни на предно нема да ме собере едино на халуба,ама тоа не се важи во кола

Колку си висок?
Јас сум 1,98m (шо вика другар ми...„со чизми 2 метра“ :) ) па и во Буба ме собира :)
Иако Бубата делува за мало количе не е...има МНООООООООООООООООООООГУ повеќе простор отколку Југо да речеме и на задно седиште :) плус тоа тркалезна е...и таванот е овален...и има место и за скокање... :zlo:

Abre dobar e posebno za svaleraj :D Koga se nema kade ... a nagonot ne ceka :D Ali mnogu e poubav koga pocnuva vo kola oralno a zavrshuvash na krevet .. spontano .. hahhahahahha

Најбољи кола за секс рено 4-трафика,патика и сл.хехех,се зезам,да сум имал секс у кола,а и ден денес кога имам поголеми можности,значи сам дома,сама дома,си практикувам по некоја авантуричка со колата.
А иначе па и у кола може да се најде некоја позиција за взаемно уживање,нали?

Само на задно седиште и доста е интересно... За да не практикуваш бегање и брзо облекување, кај нас имаш и места кои имаат само една употреба и мака си немаш :)

Abe videte vaka jas sum covek od 2 metra i 6 santimi taka da vo kola ne planiram da seksam nekoja :pos2:

M@STER напиша:
POveke bi preporacal nekoe dzip4e kako naprimer HAMMEERRRRRR

Кога би имал хамер не би ризикувал да го извалкам :D а за да купиш хамер треба да имаш баја пари а кога би имал пари би ја сексал во хотел ај да не бегам ного од темата

Сечена - кабрио, кожни седишта, Галичица и лево и десно двете езера......ехееееееееееее, убајниииииииии
ag.gif

Абе не заебавајте, не мојш да се раскомотиш во кола како шо требит мислам јас... јас не би во кола

Сум имал, и тоа во Рено 19 на предно(совозачко), таа врз мене и доги стајл. Неможам да се пожалам дека нема простор, тамам е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom