McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Кога Сеп Блатер и ФИФА пуштаат фантази игра , мора да е глупа :D

Иначе еве го тимчето :)
upload_2014-6-13_15-58-13.png

Гетце/Готце/ ГОЦЕ ќе го стават после ако некој од момциве подбаци , исто како и Лихтштајнер,Лулиќ, Џемо ...

За тие шо играле мкдоналдс фантази за европското пред 2 години имаше награди за секоја земја посебно (за првиот од МКД телефон за вториот ...) сега не сум сигурен дека е така, читав prizes за мкдоналдс ама не видов такво нешто? Ако некој знае точно нека пишит. :D

За тие шо играле мкдоналдс фантази за европското пред 2 години имаше награди за секоја земја посебно (за првиот од МКД телефон за вториот ...) сега не сум сигурен дека е така, читав prizes за мкдоналдс ама не видов такво нешто? Ако некој знае точно нека пишит. :D
Нема награди за секоја држава посебно како шо можев да разберам во правилата, туку за секое коло посебно по 3 награди во светот.

Иначе не е фер направено како може играч од средниот ред да добие 7 поени со изгубен натпревар, без гол, без асистенција итн. само со пасови како Модрич шо има толку поени. Па на UEFA Champion League за играч од среден ред да добие 7 поени на еден натпревар минимум му се потребни 2 асистенции и да игра 60+ мин.:eek:

Ти ибам играта сега не знам колку поени се нормални да знам дали да вадам некој...

Ова е бескрвен менаџер, на кој не моеш да видиш ни пола од стварите кои ги имаше на прошлите.

- У My Leagues уопште да не се иде? Не постојат изглеа. Џабе ја стаиле опцијата, коа мораш пак со search да ги бараш.
- Можеш да видиш тимови на други у твојата лига? Јок изглеа, а? А тоа како знаеш дали си или не си у некоја лига, да не зборам.
- За поени исто да не прашувам. Порано можеше во трансфер листата (значи тие што не ти се твоите 23), да видиш кој колку има. Сеа моеш само да видиш колку поени има тој што е у твоја екипа и на pitch.

Има и уште работи (од техничка природа) кои се за приговарање во овогодинешниот WC fantasy.

Има шанси нешто од овие приговори да се решат по прва рунда. некои инфоа да станат видливи.

Де Фрај ми е у тим, само да си кажам :)

Блинд во тимот = 12 поени :cool:

Рамос у тим 7 поена од него.Да беше у фантази премиер лига -162717 поена ке беше.

Sent from my ST21i using Tapatalk

Јас пак радосен, Нејмар и Силва ми донеле 30+ поени, то да се добивале поени ко на шала :facepalm:

Инаку со задоцнување мојот тим...
upload_2014-6-14_0-33-48.png
Не дај боже да ми се повреди некој. :pos:

И ако ви штрчи некој во Kајги Лигата со чудно име, тоа сум јас :icon_lol:

brazuca.jpg

Ова е predictor лигата

8-ми сум. Луис. во 2010 кога се регистрирав Луис Ван Гал нели беше тренер на Баерн па поради него :D, но денеска против него типував :(

И @dragonsky не е лош, не се дава :icon_mrgr:

Овој на 2-то место кој е? :ROFLMAO:

И од Иран имаме некој член во Кајгана лигата :vozbud::pos:

@Uli Hoeneß
Како да влезам у лигава за предикторов? :)

edit> влегов, 140 поени, 3 место. :cool:
215 имам на предикторот, кидам.
Блинд во тимот = 12 поени :cool:
Рамос во тимот 11 поени :cool::pos:

Абе кретениве не даваат поени за клин шит? Гуардадо го имам и само 6 поени од него, а играше до 70 минута...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom