Пивофест 2014

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Имам ексклузивно видео Раде кај шо пееше вчера, ама не го давам!

(денеска беше убо препраен) плус јавно вети дека че постира поначесто во музика, во спротивно е геј.

Ауф каков финиш :D @Peja989 зи бест уингмен ева!

Момент на вечерта:
Пеџа: Леле Раде, мораш да дојдиш ти во Скопје некогаш...
Раде: НЕ! Че дојдам...

Уште ме болат стомачните :pos::pos::pos:

Последно уредено:

Момент на вечерта:

Ebi se v preponi be!

Да сумираме на кратко, 4 дена ПивоФест, запознав некои нови ликови и некои стари будали што прилепски што одавде оданде иако немав многу време за целовечерно дружење но ете една скратена дневна варијанта во неделата со бајаги километри под нозе и некоја партија пинг понг плус малку зезанција со келнерчето и така, се супер гости од сите страни и догодина здравје чекаме пак :)
пс: Кој хејта гајле ни е :D никој не ве тераше да дојдите :D

Момент на вечерта:

Брат, лудости се случуваа :pos::pos::pos::pos:

Денес цел пат се смеев на пораката што си му ја пратил на Мацко „Drugpat Peja ne mozam“:pos::pos::pos:

Дечки супер што се дружите. Јас познавам само еден дечко од Кајгана и тој е од Прилеп се запознавме на Iron Maiden во Загреб. Нејсе зборот ми е гледав некој видеа од пиво фестот и можам да кажам навистина добра журка. Сега за кој и како настапил тука секогаш ќе се кршак копја но мислам дека музиката која оди на главниот стеиџ е музика за поголеми маси така да немам ништо против тоа а и треба да се каже дека и буџето кој е ограничен на 150 илјади евра е скромен така да големи егзибиции не се можни. Она што јас би го дал како предлог е обезбедување на уште една бина подалеку од главната еве нека е во близина на кампот или на варошко плоштадче за да има можност за луѓето кои не им е баш до Емина Јахович да си го барат „чајрето„ на друго место.

А собир сте имале и не кажавте да ви ебам племето :cautious:
@the_kop @Peja989 и вие бе? ПЕДЕРИ!!! ШИТКАЧИ!!!

@Mojso оти не дојде бе,ме остави сам со хулиганиве од премиер..

Јбг и годинава не отидов, наредната... Гледам дека сте поминале одлично, ако правите слични собиранки во иднина било Скопје, Прилеп итн. пуштајте абер :)

Јас бев само на 19 и 20, изедов 10 пати повеќе скара од што испив пиво, од изведувачите Јелена Розга и Жељко Самарџич ми оставија најдобар впечаток, а кога ја видов Емина ми застана голтката пиво во грло, незнам зошто органски неможам да ја смислам. Забавата и атмосферата беа на највисоко ниво, само пофални зборови за овогодинешниов Пивофест. Ми се свиѓаше и огнометот и така..... едвај чекам да дојде следниот Пивофест. Само криво ми е што нигде не ја видов Џесика Палашоска.
:)

Легендата вели дека многу кајганџии дошле Прилеп овие 4 дена само немаат м**а да признаат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom