Пивофест 2014

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Шо не кажа дека ти е омилена ќе те известев со време, во Велес пееше пред две недели...
Ај следен пат те пингам, напрај и фан клуб на форумов само, не знам каде да ја постирам таа голема вест.
Слушнав дека ќе пее, ама незнам дали на самиот настан Пивофест или пак во некоја кафана. Ако знае некој нека каже :)

До кога со ШАБАНИВЕ бе дали е ова нормално бе , каква мизерија од народ сме?!?!
Освен Хладно Пиво , овие баграва емина и компанија се мизерија сељачка !!!!!!
А најсмешно од се е, е шо не разликуваш шабанарија од другата српска музика...

Тостерс у четврток се супер бенд. Свират мн слична музика на Суперхикс (старите, не новиве) и бтв од USA се донесени до тука :cool:

А најсмешно од се е, е шо не разликуваш шабанарија од другата српска музика...
сакаш да ми кажиш дека океј е баграва?Емина? ма дај ти се молам...

сакаш да ми кажиш дека океј е баграва?Емина? ма дај ти се молам...
Не реков дека е океј, само ти реков дека треба да правиш разлика помеѓу турбофолк и останатата српска музика...

Тостерс у четврток се супер бенд. Свират мн слична музика на Суперхикс (старите, не новиве) и бтв од USA се донесени до тука :cool:
И Joke се одличен бенд, нз дали си ги слушал. Два пати во Прилеп ги имам зачекано, одлична атмосфера прават. Инаку Французи се.

И Joke се одличен бенд, нз дали си ги слушал. Два пати во Прилеп ги имам зачекано, одлична атмосфера прават. Инаку Французи се.

хахаххах како збори српски :pos: У четврток настапуваат !??! зашо ја обавезно четврток-петок идам.
Сепак добра глазба:)[DOUBLEPOST=1404571984][/DOUBLEPOST]@turvior ми текна на французиве ,со овие словенциве ги чув на јутуб првпат.

Последно уредено:
Закон бенд се, ептен фини, опуштени со добар контакт со публиката. Дури памтам првиот настап им беше кај едно ѕидче, ќе го видите кога ќе дојдите Прилепов, пред околу 50-тина души. Тогаш го имаа издадено првото цеде и велеа ајде за 10 денари....го научиле зборот или така нешто и за бон си купија луѓето цеден од Joke :D

Закон бенд се, ептен фини, опуштени со добар контакт со публиката. Дури памтам првиот настап им беше кај едно ѕидче, ќе го видите кога ќе дојдите Прилепов, пред околу 50-тина души. Тогаш го имаа издадено првото цеде и велеа ајде за 10 денари....го научиле зборот или така нешто и за бон си купија луѓето цеден од Joke :D
Значи еднаш веке дошле !?!?!??! ја мислев сега им е првпат. А за ЦД-то ...no comment ( 10 ден не е ни празно принко од пазар :confused: )

Дечки знаете како ќе стојат цените на повратните билети за со воз Скопје - Прилеп ?

Да не иди Добропознатиот :icon_lol:?[DOUBLEPOST=1405023643][/DOUBLEPOST]Роднини фамилија од други градови не пречекувам, затоа што за мојата гостопримливост сум добил само неблагодарност.

Ама би пречекал и би испратил непознати луѓе, така да сериозен сум не се заебавам за гости кои што ни виртуелно не ги познавам, за коли паркирање не е проблем има кај мене место пред куќа за едно четири пет бесплатно, а и поблиску е фестивалот од кај мене отколку на влезот од градот :icon_lol:.

Последно уредено:
Најверојатно и ја ќе доаѓам Прилеп за Пивофестов. Би требало да биде петок, највеќе ради Хладно Пиво и Џамбазов. Кое време почнуваат Тамараиве за да ги прескокнам да си дојдам за Џамбазов директ, па Владо ќе го проголтам некако до Хладно Пиво.
Иначе за паркинг шо како? Ќе се наплаќа или ќе биде како минатата година, затоа што сум во план да идам со кола :)

Смешно е што за сељачки народ (не зборам само за Прилепчани, туку за цела ни република) барате афирмирани свеЦки артисти.

Исто така мислам декка и Дино Дрого да настапува, со Боки13, Гулабица и слични на ним, повторно ќе се пие, ќе се јаде...[DOUBLEPOST=1405413960][/DOUBLEPOST]П.С. Рок, Рап....не продаваат пиво.
Кога ќе ми текне дека една година Продиџи беа „у конкуренција“:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom