Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е млеко!Рики педер!
На многу луѓе не им се тапа Рики, ќе видиш дека преполно ќе биде баш за нив. Друг е муабетот што ние што слушаме рок/метал сакаме, што треба да има на ваков фестивал и што всушност се носи. Всушност и на фестивал на пивото главна работа треба да бидат пивата што ќе се донесат, а не музичарите, само ете ние навикнавме на тоа секоја година истите 5-6 пива да ги има па се радуваме на музичаритеАко Владо Јаневски, Тони Цетински, Јелена Розга, Емина и Жељко Самарчиќ ви се тапа за вакво нешто стварно не знам што да ви кажам. Еве првпат нема ниеден шабанар. Бољи програма амин.
Ако Владо Јаневски, Тони Цетински, Јелена Розга, Емина и Жељко Самарчиќ ви се тапа за вакво нешто стварно не знам што да ви кажам. Еве првпат нема ниеден шабанар. Бољи програма амин.
Добро и ја сум за од тие некој да дојде, али реално неисплатливо е да донесат кога и без нив пари ќе направат. Фали само еден странец, ништо повеќе.ПОЛОША програма амин. Овие сите што ги нарбоја секој месец се тука во Мк. На сите сум бил. Да донесат некоја ѕвезда како David Guetta, Pitbull, Shakira, Enrique Iglesias....а они ми ги носат овие у комшии секој ден што ги слушаме. Боље плати некој од овие појаките светски пејачи па да ти дојдат и странци и повеќе народ, отколку овие србиве. Досадни се веќе.
Шо не кажа дека ти е омилена ќе те известев со време, во Велес пееше пред две недели...Би требало да одам, освен ако не ми искочи некоја работа
Туку дали знае некој дали ќе пее за Пивофест Џесика Палашоска?![]()
Не се издржува појче!До кога со ШАБАНИВЕ бе дали е ова нормално бе , каква мизерија од народ сме?!?!
Освен Хладно Пиво , овие баграва емина и компанија се мизерија сељачка !!!!!!