Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8390492&show=1&avto=BMW serija 3: 330i SMGПрепорака за некој Словенски/Германски веб-сајт. Исто така до колку треба колата да ја гледам за да ми се фати 7К со се царина и превоз до овдека.
Исто така дали има некоја компанија која може се ова да ми го среди?
Па БМВ е, нормално дека ќе троши. А за цената знаеме сите дека претеруваат на тие сајтови. Ќе ја даде овој и за 5500 евра. За царина искрено не знам како идат цените.3000 кубици бензин е ова и троши ко лудо, 6500 евра цена плус царина далеку го надминува неговиот буџет и на крај ќе заврши со кола што ќе му стои во двор за украс.
Значи не читаш прв пост, се бара BMW 3 серија i/d/ci/cd e46 2003-2005
батко да ми дадеш телефон од човеков кој оди за италија ако не ти е проблемПа има за тие пари да ти донесат одличен автомобил оние што ги носат од странство со шлепер.Ти им го кажуваш ова и колата ти е тука за еден месец,превоз и царина и документи е се нивна работа,и ќе ти ја регистрираат ако сакаш.
Има вакви повеќе плацеви по Скопјево,пробај кај оние сервиси има еден таков,кога ќе одиш од Лисиче кон Пролет-Мичурин.
Од десна страна карши Тинексот,тука некаде на сам улица пред сервисите,може и да те препорачам кај еден познаник.
Сега овие одат само во Италија,они си знаат зошто. Некни донесоа еден шлепер коли.
Ако купуваш кола од Италија земиси 500 евра повеќе како гаранција дека ќе ги вратиш таблиците.Кога ќе ги вратиш таблиците и сообраќајната тогаш ќе ти дадат одјава.Не верувам дека и сопственикот би прифатил бидејќи ако не ја одјави колата ќе треба да плаќа годишен данок за колата.Италјијанците се единствени што не издаваат цол таблици.батко да ми дадеш телефон од човеков кој оди за италија ако не ти е проблем
Мислам дека ги носат без таблици а и што ќе им се кога се колите на шлепер,не носат една по една со возење,поскапо е .Ако купуваш кола од Италија земиси 500 евра повеќе како гаранција дека ќе ги вратиш таблиците.Кога ќе ги вратиш таблиците и сообраќајната тогаш ќе ти дадат одјава.Не верувам дека и сопственикот би прифатил бидејќи ако не ја одјави колата ќе треба да плаќа годишен данок за колата.Италјијанците се единствени што не издаваат цол таблици.
Ако може по порака и мене да ми дадеш бројМислам дека ги носат без таблици а и што ќе им се кога се колите на шлепер,не носат една по една со возење,поскапо е .
Не одам на работа сега и немам телефон,но понатака ќе најдам,а и не ти треба оди таму и ќе видиш што коли има и порачај нешто.
Ne moze da ja vozi ako nema pasos od nekoja od evropskite drzavi. So BG pasos ako ima moze da mu dadat polnomosno, so makedonski ne moze.[DOUBLEPOST=1398854700][/DOUBLEPOST]Ако купуваш кола од Италија земиси 500 евра повеќе како гаранција дека ќе ги вратиш таблиците.Кога ќе ги вратиш таблиците и сообраќајната тогаш ќе ти дадат одјава.Не верувам дека и сопственикот би прифатил бидејќи ако не ја одјави колата ќе треба да плаќа годишен данок за колата.Италјијанците се единствени што не издаваат цол таблици.
Da ama od tie starite modeli so ceni od 1500-3000 evra.[DOUBLEPOST=1398854973][/DOUBLEPOST]Слабо се увезувалеНа свако ќоше има бмв човече.
Obicno e vakva rabotata, musteriite tuka gi gledaat site tocki i grebanici, i sakaat da kupat 10+ god staro vozilo vo fabricka sostojba i uste nekoj bez pari da im go dade. E koga ke otidat gore sami da trazat kriteriumite kako za cudo pagaat na minimum,ni grebanici gledaat, ni tocki gledaat, ni skinati sedista ne im smetaat, i na kraj ke si donesat neso prosecno ili krs vo mnogu poslaba sostojba nego sto im se nudelo ovde i ke gi kosta gjavolipol.Веќе 3 месеци барам неможа ништо да најдам, едвај најдов едно супер количе се зачувано перфектно во последен момент тој се предомислил за продавање
Изгледа ќе треба да фатам патот и да барам. Во италија/словенија немам николку пазнаници, само еден стар другар во Дортмунд кој ми рече дека ке ми помогне но за увезување незнам ништо што да правам...
Штом е од Италија, не ја гледај воопшто.Оваа е враќана километражата сигурно, незнаеш мотор и подвозје во каква состојба се, најдобро сам оди и прошетај до Германија два дена ама да земеш нешто убаво.
Штом е од Италија, не ја гледај воопшто.Оваа е враќана километражата сигурно, незнаеш мотор и подвозје во каква состојба се, најдобро сам оди и прошетај до Германија два дена ама да земеш нешто убаво.