Alcatel Idol Mini vs Alcatel C7

• Креатор на темата Креатор на темата Mar[C]k
  • Време на започнување Време на започнување

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Локација
Битола
Ми треба мислење за овие два телефони ако некој има искуство нека го сподели бидејки планирам да купам ама неможам да се одлучам :)

И двата се добри телефони и двата имаат добри опции.... дали едниот или другиот ќе го земеш, нешто многу, многу не ти мења :)

Каков алкател и да земиш подготви се за некое време да си смениш Touch :)

Од лично искуство на Idol mini после 2 месеци користење

Последно уредено:
Ниеден :pipi:
Како што ти кажаа спремај се за менување на тачот, а и малку рам имаат. Играчки за деца.

Alcatel e firma za mobilna i it oprema od vremeto koga koga gazdata na samsung se mislese dali da pocne biznis so pegli ili frizideri pa pocna so dvete pa stignaa do mobilni i it oprema vrz baza na reklama i podrska od neobrazovani i neinformirani idiotcinja koj go napravija demek king of the hill

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Сите алкатели.

И само на нив им се расипува тачот, а на другите не. Ти да не имаш мобилара случајно? Или направи некое истражување? Штета што не сум модератор тука, би летале банови за вакви коментарчиња како твоиве колку да се напише само нешто, без да понудиш некој факт да го поткрепиш мислењето.

И само на нив им се расипува тачот, а на другите не. Ти да не имаш мобилара случајно? Или направи некое истражување? Штета што не сум модератор тука, би летале банови за вакви коментарчиња како твоиве колку да се напише само нешто, без да понудиш некој факт да го поткрепиш мислењето.
Другар има мобилара и знам што точно му донесуваат да сервисира. Постарите модели на HTC се поиздржливи од овие новите модели на Алкател, ZTE...

изгледа по некоја случајност кај другариве и татко ми тачот е перфекција на алкателите :icon_lol:
муабети на празно вадите, не е алкател она срање порано што беше али па и не е нешо ваууу, за тие пари не можеш да очекуваш нешто екстра..да не ги мешаме работите
бтв диспејот им е од хтц ако не се лажам а знам дека не се лажам

C7ката има 1гб рам 1.4 quadcore Cortex A7 процесор..
Додека
Идолот има 512mb рам 1.2 dualcore процесор...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom