Натпревар #5 - Тема: Пиво [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Гласајте за најдобрата пивска фотографија!

• Вкупно гласачи
    219
  • Гласањето е завршено на .
Глас за Лет 3 дека со сликата ме натера да отидам до фрижидер и да си земам пиво. (y)

Не можам да се одлучам, она што ми пречи мене лично се марките на пиво кои се доминантни на речиси секоја фотографии и ми асоцираат на реклама на некој бренд. Има фотки кои ме бендисуваат али погледот ми го одвлекуваат марките на пиво и се чуствувам како да треба да гласам за пиво а не за фотографија.
Ова е мое лично мислење не мора да важи како правило или секој така да чуствува. Ќе превртам уште неколку пати галеријата па ќе го дам мојт глас.

Лет 3 и Мадман се најдобри, али нека иде гласот кај МадМан :)

(y)

Лет 3 и Мадман се најдобри, али нека иде гласот кај МадМан :)

(y)
те запишав во тефтерот...

ПС
гласав за @коцка
една од причините е што е сликано пиво без бренд на него (објаснав погоре зошто така) интересни се и додатоците на шишињата, ми пречат останатите работи во фрижидерот (овошја маргарини... јас би ја фоткал само пивото и плус имам дома еден стар фрижиудер кој собира мраз, и би го фатил мразот во празен фрижидер и оросени шишиња... како и да е на коцка фотката ми остави впечаток, башка си замислувам дечко и кога по 3-4 дена трпење уз ручек додека замислено шара со лајцата по супата ќе и речи “А тој лет... од кајгана... интересен ти е само онака... или има нешто повеќе тука....“

Последно уредено:
Се мислев дали да гласам за фотографијата на @Let 3 или за @Олимпија , а не беше "фер" што Олимпија одбрала фин поглед кон море, нешто што во Македонија не можеме да го видиме :( ама пак од фотографијата на Лет добив желба да се напијам едно пивце па затоа гласав за него (y)

Последно уредено:
Се мислев дали да гласам за фотографијата на @Let 3 или за @Олимпија , а не беше "фер" што Олимпија одбрала фин поглед кон море, нешто што во Македонија не можеме да го видиме :( ама пак од фотографијата на Лет добив желба да се напијам едно пивце па затоа гласав за него (y)
се гледа дека си добра душа пред која е светла иднина и блескава кариера

@BiG_kIsS !!! реклама за пиво, профи! се мислев исто и помеѓу @Acid и @Let 3, ама асид ти реков, стај нешто ново, оваа ја знаеме :P лет...ја видов твојата слика откако испив доста пиво и некако на мене не делуваше магијата :D на @коцка исто ептен ептен ми се свиѓа, али овој пат си реков ај ќе гласам вака :P

Натпреварот е завршен, а @.:MadMan:. е новиот победник! Да му честитаме! :)

Исто така, до вечер (или што поскоро) размисли за новата тема која треба да ја отвориш :)

Еј фала, не очекував толку гласови искрено
smiley-gen002.gif
. А тема ќе смислам уште се троумам али ќе биде до вечер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom