Натпревар #5 - Тема: Пиво [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Гласајте за најдобрата пивска фотографија!

• Вкупно гласачи
    219
  • Гласањето е завршено на .
Глас за ЛеТ3, само кажи колку чаши наполни или на “прва“ беше :D
Добри сликчина за добро пиво :D

Глас за ЛеТ3, само кажи колку чаши наполни или на “прва“ беше :D
Добри сликчина за добро пиво :D
сликано е ко си дојдов од Црна Гора каде имав моја изложба на фотографии и дојсов ракија лозова црногорска - мнооогу уба - Првенац (ако одиш некогаш), врвејќи низ косово зедов неколку пива (Пеќко пиво пласѕтика о дголемите) и то ме бендиса, и овде докупивме каменици, така да немаше некоја планирана фото сесија, мислам дека само 2 вакви фотки имам (кај шо се турува пијачката) се пиеше и мезеше (зедов и црногорски пршут а за ракија салати и сирење имаше) покрај археолошки локалитет со поглед на амфитеатар, базилики, зидови, столбови....
Убаво си поминавме

Мед Мен ради цигарата и „лед цепелин“ атмосферата! Уф одам вечер на пиво

Фикоман зш е ретро бе.
:cuc:

А така Ејсид, ме лажеш...
Или си претерал со пивото, па си се чувствувал како во Мексико ? :P

Како и да е интересна фотка, а и темата ја погодивте. Добра бројка на пријавени има.

да не биде дека играм со “иле“ (кој знае, знае зошто го кажувам ова:D), гласав за @.:MadMan:.
боите ми паднаа во очи, топли земјени бои, ништо посебно не боде во очи, а сепак како целина ми се допадна.

А така Ејсид, ме лажеш...
Или си претерал со пивото, па си се чувствувал како во Мексико ? :P

Како и да е интересна фотка, а и темата ја погодивте. Добра бројка на пријавени има.
А кај реков јас дека е во Мексико сликано? :pos:

А кај реков јас дека е во Мексико сликано? :pos:

Извини што те направив пијаница :D
Изгледа твојот коментар се однесувал на сликата што ја постираше, а не на локацијата што ја наведов :cautious:

MadMan го доби гласот. Иначе на Acid му е добра, на коцка ми е интересна :D и на Isak Keyten ми се свиѓа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom