Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога јас се научив,тогаш и ти можеш,
Кога јас се научив,тогаш и ти можеш,
пикни ја масава комплет во албумот твој,па потоа, тоа и тоа што тие објаснето на старт на темава и со таква фотка ќе учествуваш.
Немој да го гледаш ова како фудбалски меч, дури и “натпревар“ би го изоставил од насловот, секоја фотографија е нечие дело преставува негово гледање на нештото, неговата креативност. Јас никогаш не би дал пари за слика од Пикасо, али би дал некое евро за разголена слика од Кејт Аптоун.И ај сеа учествувај срам ме фати од фотката моја, вон конкуренција е во мизерија.![]()
Може тоа ти било замислата но мислам дека бар сосем малку требало да фатиш од горната страна на капачината, нешто како да му се даде 3Д на шишето, инаку баш јака идеа
Мене замислата ми беше да ги сликам баш под овој агол, као „видете ме, јас сум најјакото пиво у Македонија!“Може тоа ти било замислата но мислам дека бар сосем малку требало да фатиш од горната страна на капачината, нешто како да му се даде 3Д на шишето, инаку баш јака идеа![]()
На Самарџија и 80илјади прилепчани им се допаЏа оваМене замислата ми беше да ги сликам баш под овој агол, као „видете ме, јас сум најјакото пиво у Македонија!“
You Came to the Wrong Neighborhood motherfucker...![]()