Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам баш дали се во мода, ете и јас треба да носам очила ама ги ставам само еднаш во месецот, ме нервираат, неможам да ги поднесам, а за леќиве треба многу внимателност. Не верувам дека некој би сакал да му се расипани очите и да носи диоптер само за да биде во мода. :)

Eпа да ти кажам и такви чуда постојат шо бараат со обично стакло да му ги направат.... Да ти кажам право сеа па јас најмногу се нервирам коа некој од толку преправајнци од нешто шо е потреба прави мода... Сеа секој фтор во Ох носи наочари или протези јебига... Да не знаеш кој од шо носи дали од потреба дали од преправање.... Али ај нмв... јас никоаш не гледам... ама баш никоаш шо е во мода... Туку глеам дали јас го сакам то нешо... дали се чувствувам комотно и дали ми стои убаво... А тоа дали е во мода, ама ич не го перцепирам..

Очила

Eпа пошо некои се "осудени" да носат..
Значи доколку носите какви носите или кои ви се свиѓаат вака..
Јас сеа моментално имам вакви
41FkNgD9wYL._SL500_AA280_.jpg

а иначе ми се свиѓаат:
PR19I-0BL101-1.jpg

0282_1.JPG

5147_1.JPG

a47e_1.JPG

И ја носам али само вака по малце ѓи ставувам пошо глупо е со очила:uvo:
Немам слика да ти ѓи покажам добри се али....:toe:
Страм ми е да ѓи носам:helou:

и јас носам, само за читање. Мислам знаеш срц веќе, џабе и го пишам постов на форумов:pos:

Гледав како сокол...и носев сиви леки и од тогаш имам проблеми...Имам и треба даносам..ама се чустувам сериозно со нив ...не сум таква:tapp:

Nosam dobra naocara DA letoto ne izleguvam bez nea ne sum toa jas ako leto sum bez naocari se osekam kako slepec:vozbud: ne zalam pari za naocari si nosam e sea i si gi imam najdeno pod gaze i pagam vo :nesum:ama utre odma iamm novi RAZBIRAS

Moite se vakvi samo crni:) Tom Ford...bea 14.700 a gi namalija na ne vi kazuvam kolku:)si gi sakamm eptenn...

Attachments

• Tom Ford.jpg
    Tom Ford.jpg
    10,4 KB · Прегледи: 177
Носам вакви очила за сонце и тоа само заради заштита од сонцето,ветерот,прашина...
Сакам со ситен оквир на стакленцето доволно колку да ги покрие очите, а оние со огромно стакло ми се несватливи бидејќи го покриваат целото лице:uvo:. Па подобро ќе земам маска за заварување ако сакам да си го покријам целото лице така барем и ќе бидам 100% заштитен од ув зрачењето :kesa:

Моите најкористени бели Диорки :) имам и црни и розеви ама беливе доста често ги носам, исти вакви ко на фоткава само што од страна,на рамките пишува Диор.
COACH__BUTTERFLY_WHITE__FADWD_704.jpg

Инаку во иднина би си земала понеобични.. one & only >> SHUTTER SHADES !:pipi:

87427_20080525054602124.jpg

kanye-west-stronger-shutter-shades-2.jpg

Сакам наочари ама не ги носам често..
Носам само рејбан, другите не ми се допаѓаат. :pipi:
Имам вакви само со сребрено.

Attachments

• ray ban.jpg
    ray ban.jpg
    20,5 KB · Прегледи: 4

Kajgana Shop