Очила, цвикери, наочари ....

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Не знам баш дали се во мода, ете и јас треба да носам очила ама ги ставам само еднаш во месецот, ме нервираат, неможам да ги поднесам, а за леќиве треба многу внимателност. Не верувам дека некој би сакал да му се расипани очите и да носи диоптер само за да биде во мода. :)
Eпа да ти кажам и такви чуда постојат шо бараат со обично стакло да му ги направат.... Да ти кажам право сеа па јас најмногу се нервирам коа некој од толку преправајнци од нешто шо е потреба прави мода... Сеа секој фтор во Ох носи наочари или протези јебига... Да не знаеш кој од шо носи дали од потреба дали од преправање.... Али ај нмв... јас никоаш не гледам... ама баш никоаш шо е во мода... Туку глеам дали јас го сакам то нешо... дали се чувствувам комотно и дали ми стои убаво... А тоа дали е во мода, ама ич не го перцепирам..

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Очила

Eпа пошо некои се "осудени" да носат..
Значи доколку носите какви носите или кои ви се свиѓаат вака..
Јас сеа моментално имам вакви

а иначе ми се свиѓаат:

word

Експресија...
Член од
2 октомври 2007
Мислења
298
Поени од реакции
3
И ја носам али само вака по малце ѓи ставувам пошо глупо е со очила:uvo:
Немам слика да ти ѓи покажам добри се али....:toe:
Страм ми е да ѓи носам:helou:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
и јас носам, само за читање. Мислам знаеш срц веќе, џабе и го пишам постов на форумов:pos:

Член од
28 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Гледав како сокол...и носев сиви леки и од тогаш имам проблеми...Имам и треба даносам..ама се чустувам сериозно со нив ...не сум таква:tapp:

M

MIL

Гостин
Nosam dobra naocara DA letoto ne izleguvam bez nea ne sum toa jas ako leto sum bez naocari se osekam kako slepec:vozbud: ne zalam pari za naocari si nosam e sea i si gi imam najdeno pod gaze i pagam vo :nesum:ama utre odma iamm novi RAZBIRAS

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341

попиздив по ваквиии.... they r the shit dude...
незнам дали има во мк...

Член од
15 декември 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
Moite se vakvi samo crni:) Tom Ford...bea 14.700 a gi namalija na ne vi kazuvam kolku:)si gi sakamm eptenn...

Attachments

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Носам вакви очила за сонце и тоа само заради заштита од сонцето,ветерот,прашина...
Сакам со ситен оквир на стакленцето доволно колку да ги покрие очите, а оние со огромно стакло ми се несватливи бидејќи го покриваат целото лице:uvo:. Па подобро ќе земам маска за заварување ако сакам да си го покријам целото лице така барем и ќе бидам 100% заштитен од ув зрачењето :kesa:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Моите најкористени бели Диорки :) имам и црни и розеви ама беливе доста често ги носам, исти вакви ко на фоткава само што од страна,на рамките пишува Диор.

Инаку во иднина би си земала понеобични.. one & only >> SHUTTER SHADES !:pipi:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Сакам наочари ама не ги носам често..
Носам само рејбан, другите не ми се допаѓаат. :pipi:
Имам вакви само со сребрено.

Attachments