Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
како да препознаеш дали наочарите се фалс или оригинал станува збор за лото имам најдено па баш ме интересира :)

Јас н
Никад у живот не сум носел наочари. Греота е да ги кријам овие мои убави очи со наочари за сонце. А имам пробано разни модели сите ми стојат многу добро, ама немам навика да носам на мене, се осеќам како летна шема, а јас не сум летна шема тип. :)
И јас така, особено кога си ги купив сините леќи поубав сум и не ставам ништо!Евентуално на глава да ми стојат косата да ми ја исправат!
--- надополнето: 20 август 2012 во 19:03 ---
Да не знае некој дали у скопје има вакви и колку е цената?
http://en.wikipedia.org/wiki/File:RayBanAviator.jpg
нз за во ск , во велес има посебна реј бан за наочари, околу 12 000!

Па 5000ден да кажеме...праеме муабет за оние со стаклото што е како огледало и малите рамки
Чим е со стакло како на огледало ништо од бизнисот...

ај пуштајте некој нови 2013 модели машки и женски се универзалки ги гледам неможам да го најдам моделот нигде на нет незнам ни како се викаат слични се на реј бан ретрото... :)

Сакам да купам наочари за сонце(мислам на некои поквалитетни)но со диоптер...поточно,да ги заменам стаклата,да бидат за сонце но со диоптер.Има некој искуство,или предлог,бидејќи не може на секоја рамка да се заменат стаклата...колку биле закривени и сл..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom