FERRY CORSTEN - @ EXПO Центар - 12.04.2014

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе да се врши селекција а да не е по годините ?! Е шо кур сте вие сегашните генерации од по 15 години повеќе од нас?
Не дека сеа праеме зорле маабет, ама стави се на наше место како беше за у мочан кафич да излезеш ти требаше лична карта, ама затоа тогаш имало ред и разбирање, сите до 18 се знае до 12 у град и после дома.

А сега, ич не ме боле мене дали ќе се нашмркат или ќе загинат, колку сака нека е години ако се нашмркал он на 16 години и не знае главата кај му е поарно он да загине одколку да придонесе некој друг ...

И да, строго 18+ у дискотеките мора, ама на сите е јасно дека они да можат и автобус ќе пуштат по цела Македонија само да се напунат пари :)

Нека се дрогираат бе, само нека нема проблеми. Нека има гудра, девојки, секс и журка. Би било опасно ова журче! :)))

10 пати боље од Сандер и 5 пати боље од Шулц, шо знам имаше деца ама имаше и постари, гужва таман колку што треба, за Фери што да кажам, имаше еден период на почеток коа беше типичен Фери, па негде на средина малце понебично за него или по сегашен стил да кажам, па негде од 3 до даље новите и старите хитови и на крај завршување со Gouryella, екстра... чудно што не ја пушти Made of love се мислев со тоа дека ќе заврши али можда и не се пресмета со времето како што треба и можда немаше веќе време, а заврши кај 4 30.... Плус Фери неколку пати се фати за микрофон така да атмосферата беше како супер... Се на се една од подбрите журки у задњо време

Супер беше, посебно коа ја пушти Брут таму при крајот :vozbud:
Само ме нервираа сељаците шо прскаа со вода и шо ги фрлаа према публиката шишињата ама најмногу шо се пушеше внатре и шо мора да си на штрек случајно некој да не те изгори...
Иначе Навигатор светско, а наше. Секогаш до сеа коа сум го слушал не ме изневерил, така да Навигатор (y)

Транс журка без деца. Одлично. Штета само што не ја пушти into the dark

@ShRiNk пушти само семпл од 5сек од made of love некој mash up

Транс журка без деца. Одлично. Штета само што не ја пушти into the dark

@ShRiNk пушти само семпл од 5сек од made of love некој mash up

Можно е и мене така ми заличе еден момент али си викам можда сум се препознал. Битно се пуштија доста постари хитови, ок факт е дека останаа не пуштени некои али тоа е, плус и Фери задњиов период малце го меља стилот али ваљгда како и секој ДЈ што е подолго на сцента. Али еве и вака на трезно и со помнато време пак можам да кажам дека беше топ журче.

Топ журче. Почна добро, па еден период од 10-15 мин беше онака, ништо посебно, и после отвори до крај! Oчекував повеќе дечурлаана ама се изненадив позитивно кога видов и постари ликови.

п.с Black Light како отвара у живо еј! Remember This и Brute се проверени веќе. :) Секоја чест и за класиките Radio Crash и Gouryella. :cuc:

10 пати боље од Сандер и 5 пати боље од Шулц, шо знам имаше деца ама имаше и постари, гужва таман колку што треба, за Фери што да кажам, имаше еден период на почеток коа беше типичен Фери, па негде на средина малце понебично за него или по сегашен стил да кажам, па негде од 3 до даље новите и старите хитови и на крај завршување со Gouryella, екстра... чудно што не ја пушти Made of love се мислев со тоа дека ќе заврши али можда и не се пресмета со времето како што треба и можда немаше веќе време, а заврши кај 4 30.... Плус Фери неколку пати се фати за микрофон така да атмосферата беше како супер... Се на се една од подбрите журки у задњо време

не кењај дека беше боле од Шулц

не кењај дека беше боле од Шулц

Батка прво мое мислење си е тоа, а второ и да не се слагаш имаш милијарда начини да кажеш зашто и да образлозиш, а на форумски провокации и вреѓања не се замарам иам побитни работи..

Респект за @Satellite за рипањето на Brute (Armin's Illegal Drum Edit). Ме врати на 8 Март 2013 :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom