Losa zurka, t.e najlosa moja, posle Lauren Garnier '08 EXIT. Navigator bese za 2 klasi podobar od nego, si zaminav u 3:30 od sto mi bese bezveze, dodeka vozev do eden lokalen klub idese nekoja makedonska muzika na Antenna - povishe film mi bese taa muzika od Ferry Corsten.

Ej da i sluchkata so "tipcheto"

)
Ja si densam, opushten, sve OK ( dodeka ideshe Navigator ) i doadja eden tip so zenska zastanuvaat do mene i pocnuvaat da densaat. OK...super, zensko drushtvo

Za nekoe vreme, "tipcheto" pocnuva da gu narushuva mojot privaten prostor, jas se pomeriv, vikam aj...nema vrska, otkacheni se sigurno, i ja sum, zurche e

Koga pak za nekoe vreme, tipot mi se vrti dodeka curata e cela pretvorena u uvo i mi vika: Me gurash i mi upatuva onakov zaeban pogled. Prvo go odjebav bez replika, koga toj zastana i pocna da me gleda ona, kako da saka fizichki da se presmeta

I pak mi priodja i mi vika, EJ ME GURASH. SOBERI SE MALCE ( zamisli ). Mu vikam, Care sekoj sekogo gura, zurka e...ako ti smetam jas...imas uste mnogu mesta kaj sto mozes da zastanesh, a od mene odjebi

I on nesto pocna pak nekoi luti faci da mi upatuva u stoechka polozba, ja iskulirano prodolziv da vospostavuvam konekcija so Navigator, zatoa sto idiotot me prekina...i go snema.

Neznam dali beshe so namera ili navistina go gurav, a i koj bi znael u taa situacija

Malce da ubrzashe i da ne ne tretirashe kako publika od Tanzanija so tie gluposti do pola set...moze ke izlezeshe neshto podobro, shteta

Novata generacija e OK

neka donasaat DJ-i pochesto, i ke bidat OK site, srekni, zadovolni