Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe ne e daleku od vistinata , ti pravo Beker cepanica , bravos . Tuku posle mechot koga otide Novak kaj svojot tim neshto epten srdechno duplirano se izgushka so Vajda , kako da sakashe da pokaze koj e glavniot trener
Сериозен си? Федерер игра најдобар тенис во својот живот? :pos: Си го гледал Федерер во 2005, 2006 и 2007?

Сериозен си? Федерер игра најдобар тенис во својот живот? :pos: Си го гледал Федерер во 2005, 2006 и 2007?
mislev povekje za prosekot kaj Novak okolu vistinata ama u sushtina ja dolovi poentata shto ja znaeme site , Federer so najdobra forma vo poslednite dve godini nasproti mizeren Novak so paushalna igra uspea da go osvoi mastersov

Најдобра форма во последните 2 години и најдобар тенис во животот ќе да не е исто. И мизерен Новак ама во прв сет, после се стабилизира. И туку така наеднаш бог го направивте.

Најдобра форма во последните 2 години и најдобар тенис во животот ќе да не е исто. И мизерен Новак ама во прв сет, после се стабилизира. И туку така наеднаш бог го направивте.
pa arno rekov de za Fed , sho ne e jasno . A za Novak i stabilizarenjeto , nemoj ne me smej , znachi osven tret set se drugo mu beshe do kurca , cel turnir , tuku go isturka nekako na rutina li iskustvo i jas ne znam kako . Vakov Nole vo Miami ke jade kloci ushte vo osminafinale , maksimum cetvrt , tuku aj pusta nadez , ke se opravi belki. Ne bea problem udarite kolku dvizenjeto , na sekoja vtora topka docneshe , kako da ne mu se trcha

Јадеше и овде чотек од Чилич па после од Иснер за на крај и од Федерер да изеј. Кутриот Ноле. :place: На крај освои и се удира на величење, величење за кое им се смееше на овие за Надал.

mislev povekje za prosekot kaj Novak okolu vistinata ama u sushtina ja dolovi poentata shto ja znaeme site , Federer so najdobra forma vo poslednite dve godini nasproti mizeren Novak so paushalna igra uspea da go osvoi mastersov
Епа убаво ти кажа Ред Џон подоле, најдобра форма во последните 2 години и најдобар тенис во животот не е исто, а Бекер реално многу излупа со тој коментар. Кај го најми Ноле кај се запусте, смешник е бе, смешник. (за Бекер мислам)

Види, противниците што ги имаше Новак сем Чилиќ и Федерер беа во најмала рака смешни, па затоа и го освои Мастерсов. Играта нуларица, освен во последниве два сета тука, психата исто лоша, кога и да дојдат битни моменти он прави дупли грешки, мава 100 метарски аути и слично. Денес реално му помогна и Федерер, настрана тоа што Ноле заигра доста подобро од втор сет натака, бидејќи Роџер почна да промашува пенали и тоа го врати Ноле тотално во игра.

Јебига, Федерер многу тешко ќе ги победува Надал и Ѓоковиќ на поспориве подлоги, едноставно му враќаат се и сешто и го тераат на грешки. Шансата ќе ја бара на трева, во сала, и на брзите бетони во Шангај, Торонто, Синси, Њу Јорк.

Изгледа и ти и Бекер, заборавивте што им направи Федрер на Мареј и Ноле во 2012 на Вимболдон за разлика од денеска...

Тогаш барем беше константен, знам дека е во добра форма, но џабе е све ако таа опаѓа кога е најпотребно.

Денеска да се играше во Шангај или во Синси ќе беше 2-0 за Федерер.

Браво за Новак. Дечкото цепи, иако не гледам многу тенис ама него го гледам, одличен спортиста.

Па го гледал на турнирот, дечкото исцепи, си зема титула и тоа е тоа.:icon_lol:

Ај сеа на темата за мастерсот во Мајами да се префрлиме.

Го гледав финалето вчера! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom