mislev povekje za prosekot kaj Novak okolu vistinata ama u sushtina ja dolovi poentata shto ja znaeme site , Federer so najdobra forma vo poslednite dve godini nasproti mizeren Novak so paushalna igra uspea da go osvoi mastersov
Епа убаво ти кажа Ред Џон подоле, најдобра форма во последните 2 години и најдобар тенис во животот не е исто, а Бекер реално многу излупа со тој коментар. Кај го најми Ноле кај се запусте, смешник е бе, смешник. (за Бекер мислам)
Види, противниците што ги имаше Новак сем Чилиќ и Федерер беа во најмала рака смешни, па затоа и го освои Мастерсов. Играта нуларица, освен во последниве два сета тука, психата исто лоша, кога и да дојдат битни моменти он прави дупли грешки, мава 100 метарски аути и слично. Денес реално му помогна и Федерер, настрана тоа што Ноле заигра доста подобро од втор сет натака, бидејќи Роџер почна да промашува пенали и тоа го врати Ноле тотално во игра.
Јебига, Федерер многу тешко ќе ги победува Надал и Ѓоковиќ на поспориве подлоги, едноставно му враќаат се и сешто и го тераат на грешки. Шансата ќе ја бара на трева, во сала, и на брзите бетони во Шангај, Торонто, Синси, Њу Јорк.