Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe ne e daleku od vistinata , ti pravo Beker cepanica , bravos . Tuku posle mechot koga otide Novak kaj svojot tim neshto epten srdechno duplirano se izgushka so Vajda , kako da sakashe da pokaze koj e glavniot trener
Сериозен си? Федерер игра најдобар тенис во својот живот? :pos: Си го гледал Федерер во 2005, 2006 и 2007?

Сериозен си? Федерер игра најдобар тенис во својот живот? :pos: Си го гледал Федерер во 2005, 2006 и 2007?
mislev povekje za prosekot kaj Novak okolu vistinata ama u sushtina ja dolovi poentata shto ja znaeme site , Federer so najdobra forma vo poslednite dve godini nasproti mizeren Novak so paushalna igra uspea da go osvoi mastersov

Најдобра форма во последните 2 години и најдобар тенис во животот ќе да не е исто. И мизерен Новак ама во прв сет, после се стабилизира. И туку така наеднаш бог го направивте.

Најдобра форма во последните 2 години и најдобар тенис во животот ќе да не е исто. И мизерен Новак ама во прв сет, после се стабилизира. И туку така наеднаш бог го направивте.
pa arno rekov de za Fed , sho ne e jasno . A za Novak i stabilizarenjeto , nemoj ne me smej , znachi osven tret set se drugo mu beshe do kurca , cel turnir , tuku go isturka nekako na rutina li iskustvo i jas ne znam kako . Vakov Nole vo Miami ke jade kloci ushte vo osminafinale , maksimum cetvrt , tuku aj pusta nadez , ke se opravi belki. Ne bea problem udarite kolku dvizenjeto , na sekoja vtora topka docneshe , kako da ne mu se trcha

Јадеше и овде чотек од Чилич па после од Иснер за на крај и од Федерер да изеј. Кутриот Ноле. :place: На крај освои и се удира на величење, величење за кое им се смееше на овие за Надал.

mislev povekje za prosekot kaj Novak okolu vistinata ama u sushtina ja dolovi poentata shto ja znaeme site , Federer so najdobra forma vo poslednite dve godini nasproti mizeren Novak so paushalna igra uspea da go osvoi mastersov
Епа убаво ти кажа Ред Џон подоле, најдобра форма во последните 2 години и најдобар тенис во животот не е исто, а Бекер реално многу излупа со тој коментар. Кај го најми Ноле кај се запусте, смешник е бе, смешник. (за Бекер мислам)

Види, противниците што ги имаше Новак сем Чилиќ и Федерер беа во најмала рака смешни, па затоа и го освои Мастерсов. Играта нуларица, освен во последниве два сета тука, психата исто лоша, кога и да дојдат битни моменти он прави дупли грешки, мава 100 метарски аути и слично. Денес реално му помогна и Федерер, настрана тоа што Ноле заигра доста подобро од втор сет натака, бидејќи Роџер почна да промашува пенали и тоа го врати Ноле тотално во игра.

Јебига, Федерер многу тешко ќе ги победува Надал и Ѓоковиќ на поспориве подлоги, едноставно му враќаат се и сешто и го тераат на грешки. Шансата ќе ја бара на трева, во сала, и на брзите бетони во Шангај, Торонто, Синси, Њу Јорк.

Изгледа и ти и Бекер, заборавивте што им направи Федрер на Мареј и Ноле во 2012 на Вимболдон за разлика од денеска...

Тогаш барем беше константен, знам дека е во добра форма, но џабе е све ако таа опаѓа кога е најпотребно.

Денеска да се играше во Шангај или во Синси ќе беше 2-0 за Федерер.

Браво за Новак. Дечкото цепи, иако не гледам многу тенис ама него го гледам, одличен спортиста.

Па го гледал на турнирот, дечкото исцепи, си зема титула и тоа е тоа.:icon_lol:

Ај сеа на темата за мастерсот во Мајами да се префрлиме.

Го гледав финалето вчера! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom