Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Sega pocnav pred nekoe vreme so eden drugar da igram biljard i se zaraziv.

Epten e interesno. :icon_bigg

јас сум дрво во биљард

Гижо напиша:
ја сум бил на две три места и све се крш масите

Не си го постеил правото место во Скопје за билјард

па кажи, да напрајме промет

до сега кај што бев де топките се испочукани, у лисиче немаше ни бројки на нив, на друга маса не се одбиваат добро од зидовите, трета не е рамна, се по нешто се наоѓа

Гижо напиша:
па кажи, да напрајме промет
КМ (ка ем) младоста ја оставив таму. Прво се наоѓаше во подрумот во зградата на Млад Борец. Сега се наоѓа позади Веро во Тафталиџе на малце зафркната локација додуша ама дефинитивно е најдоброто место за билјард во Скопје. Се наоѓа до Enjoy Cafe или во непосредна близина на мобиларница Никофон. Малце е соленко (210 ден од саат) ама вреди секој денар.

viktorgg напиша:
Скопје нема квалитетна сала за билијард. А тие ситници од шупи што ги има се изгор скапи... Би сакал да е поинаку... Има некој да ме поправи, каде одите на билијард?

samo maxi e kvalitetno, a ne e neso skapo poso e 180 den saat mislam:toe:

Sussaro напиша:
КМ (ка ем) младоста ја оставив таму. Прво се наоѓаше во подрумот во зградата на Млад Борец. Сега се наоѓа позади Веро во Тафталиџе на малце зафркната локација додуша ама дефинитивно е најдоброто место за билјард во Скопје. Се наоѓа до Enjoy Cafe или во непосредна близина на мобиларница Никофон. Малце е соленко (210 ден од саат) ама вреди секој денар.

Јас разбравдека има снукер маса во КМ а мераклија сум еднаш да се испробам да не знаеш колку е цената за снукерот, инаку еднаш бев во КМ онака на брзинка ама бевме само на една обична билијард маса.

Bacillus gagous напиша:
Јас разбравдека има снукер маса во КМ а мераклија сум еднаш да се испробам да не знаеш колку е цената за снукерот, инаку еднаш бев во КМ онака на брзинка ама бевме само на една обична билијард маса.
Снукер не играм обично ама мислам дека е 230-250 саат на маса големина 12ка (најголема маса за билјард) и тоа е приватната соба буквално влегуваш тргаш завеса и никој не те замара имаш тотална концентрација

Igram ama mnogu retko a ne sum los imam potencijal samo treba da igram pocesto i bi bil dosta dobar ali nema nikade kaj mene vo blizina a i skapo e ma poveketo mesta.

sussaro напиша:
КМ е добар, признавам ама пак, колку маси има и ова болдираново????

BAMARGERA напиша:
samo maxi e kvalitetno, a ne e neso skapo poso e 180 den saat mislam
Макс е добар исто ама има три маси, и многу ретко може да се фати маса без закажување.

Сакам голем салон, и да не морам да чекам некој дебил да мава за да можам да ја заобиколам масата. Нема квалитет за мене. Превисоки стандарди јеби*а. :costumed4

Каде, кога? Не дефинитвно, само прелиминарно

:) Не, од Скопје сум... жал ми е... ууууупс... :oftopic:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom