Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Ja znam da igram mi lezi da maam od spunt

Хехе, важи Гего, и да го вратиш стариот Аватар :)

Dzordz напиша:
Ja znam da igram mi lezi da maam od spunt

Џебен да не играш ти,па од спунтови маваш!?!?

имате ептен добар биљард у железничка се вика Хазард 200 е саат
пред 18 часот е 150

нови се масите топ е

исто така триумф исто е окулу 200

Vo strumica se igra na zetoni, 1 zeton (1igra) e 10 den. ne e ic skapa zatoa e mnogu tesko da dojdes do slobodno, inace za biliardo sum majstor igram mos okoly 6 god. i oste odam po 1 vo nedelata

Abe mene biljardot mi e omilena igra i imam doma biljard ama pred 2-3 dena 4-kata mi se zaglavi pa sea 4e ja odglavuvam. Koj saka da igra so mene neka kaze da go rasturam. A ako sakate online registrirajte se na www.8baller.co.uk i da igrame. Ima Snooker, 8ball, 9ball i Streight pool

obozavam biljard, porano igrav pocesto sega cat pat koga ke najdam vreme, a pocetnickite cekori gi fativ na 10godini koga tatkomi me ucese, i go pobeduvav neli naravno so popustanje :>>>

Еј порано колку играв биљард.Ќе ми дадат од дома 50 денари како дете за чоколадо ја ајт на биљард.Многу закон игра(или спорт).Сега играв пред некое време во триумф(кај сп маркет во Аеродром или во близина на старечкиот дом што е на кеј) и да ви кажам баш е добро внатре средено.

oo, моја најомилена игра после кошарка...секоја недела одам со еден другар во Power(во Охрид)....добра е и масата и атмосверата..па ако идате некогаш во Охрид..да се пресметаме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom