Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
Колку често играте и дали воопшто ја играте оваа игра. Јас играм само у последно време ретко оти немам време ако сака некој може да се пресметаме не е проблем.

e што не кажа додека беше у скопје :D ај некст тајм :D

Играм билјард, не одлично - ама добро.
Сака некој да го преслушам?

ај се собереме и за билијард

Постовиве... дај пиши нешто повеќе од 1 реченица бе!

Ајде, само кажи кога. Може утре, или сакаш денес? Јас знам место, вие одлучете за време. Претпоставувам дека и Стенмарк знае да игра...

може утре, денес касно е веќе, а стенмарк нека каже дали знае да игра

Вторник сме, вие кога идете на одмор? Ако сте слободни, сакате да се преслушаме утре? Да резервирам?

идеме на 8-ми, ја утре од 11.30 сум на факултет,

Скопје нема квалитетна сала за билијард. А тие ситници од шупи што ги има се изгор скапи... Би сакал да е поинаку... Има некој да ме поправи, каде одите на билијард?

ko ke dojt nekoj ohrid neka se javit da go naucam po nesto

Хехе, фантом ти ли беше тој што го гледав на British open... :)

ја сум бил на две три места и све се крш масите

Бев пред пар години у Будимпешта... Сала со преку 100 маси... сите празни. Топ... Кај нас најголемата има 5 маси јебига... и треба да давам по 200 денари саат.

ЈАс не играм зашо немам со кого (ова другариве нејкат Билјард).....а иначе поима си немам од Билјард само 5-6 пати сум играл.......Ама ако ме фати среката готови сте сите :pos::pos::pos:

Mnogu cesto igram bilijard .. zakon e

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Фан Клуб: Вардар
Не само што страната на фејсбук е златна, таа е и единствена верифицирана и меродавна. ФФМ денес ги тагнува сите екипи кои ќе играат Европа и го прави тоа на таа страна на Вардар, Ла Фиора го најавува натпреварот со нас и го тагнува на таа...
Соживотот во Македонија
Племето краде струја, краде вода, не плаќаат сметки, сечат и палат шуми, фрлаат ѓубре на секаде, милион диви депонии во нивните средини, го палат ѓубрето смрди корне, ние сите тоа го дишиме. Не вадат градежни дозволи, градат каде ќе стигнат, не...
Back
На врв Bottom