Елена Ристевска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Abe samo neka se soblece i gotov sum brat:drk:

омилени песни од елена ми се есен во мене , она другото и нинанајна

Добра пејачка, има добри песни иако не ја слушам многу...

Добра пејачка, стварно ми се свиѓа гласот, има убави песни од кои омилени ми се „Не сакам да кријам“, „Усни како темно мастило“, „Има ли крај“, „Есен во мене“..има и други само сеа не ми текнуваат...Морам да признаам дека и стварно добро изгледа..Единствено што ме нервира кај неа е тоа што стварно некогаш знае да се „дигне“ и да ми изиграва шмизличе...Ама во главно, ок е...

Се убаво, само оваа рекламата за ПРЕМИЕР што и е што ја рекламира елена ристеска мисслам дека е глупа многу глупа :tapp::tapp:
Инаку за пејачка е ТОП, неам зборови за пеење ама оваа рекламата што ја праи е .....

Мене ми е пријателка на мајспејс, плус има добри цицки.
Некој викаат пејачка била, озбилно ова?:music4:

Pesnite ne mi se svigaat oti se bul shit, ama Elenceto e mnogu sexy ima jaki cicinja.

Ја сум и најголем фан, ме има во топ френдс :pos: :pos: :pos:

Не ја сакаат за песните бе, сакат да гледат задник,цицки,фаца оти е преубава :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:(се шалам)
ти си милионер! :D:D:D:D:D:D:D

Не ја сакаат за песните бе, сакат да гледат задник,цицки,фаца оти е преубава :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:(се шалам)
ти си милионер! :D:D:D:D:D:D:D

Зошто така зборите бе? Еве ја ја сакам ради песните, а не за г’зот, цицките, фацата...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom