Елена Ристевска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Елена Ристеска (без в). И посакувам успех и честитки за понатаму. Тоа што си го сакаше си го исполни. Сума сумарум потпросечен воклал како што рече Мистичен текст и музика накај катастрофален.
Ама истакната сексипиност + добра маркетиншка напумпаност и промоција+ лимонада песни за широките народни маси и оп успех. А тоа дали била на МТВ или не не ми значи ништо. Од одамна тие топ листи итн не ми се никакво мерило за ништо во музиката.
Во секој случај тоа не ме спречува да и посакам и понатамошни успеси.

п.с. Те запознав ко фраер луд по хип-хоп аренби што е добра музика ти ме научи. Изгледа не те научил.

Јас пак сум приметила дека имат многу квалитетен вокал, ама ужасни песни.

А на кој MTV и пуштиле песна? Адриа или?

Не сум у тек..

за пејачката

Воопшто не ми се допаѓаат луѓето кои по секоја цена сакаат да станат нешто и да бидат видени на :tv:.Не знам дали е точно тоа што се зборува за нејзините приватни афери со ``некој од менаџерите``но ако стварно е тоа така тогаш мислам дека таа не заслужува почит од нас како аудиториум па ако сака на кој сакала еминентен музички канал се појавила,земајки го во предвид фактот дека и не пее којзане колку добро.Значи не го заслужила нашето внимание!!:nenene:

duffy_f напиша:
Воопшто не ми се допаѓаат луѓето кои по секоја цена сакаат да станат нешто и да бидат видени на :tv:.Не знам дали е точно тоа што се зборува за нејзините приватни афери со ``некој од менаџерите``но ако стварно е тоа така тогаш мислам дека таа не заслужува почит од нас како аудиториум па ако сака на кој сакала еминентен музички канал се појавила,земајки го во предвид фактот дека и не пее којзане колку добро.Значи не го заслужила нашето внимание!!:nenene:

Прво, во МКД е општо позната практика да „излегуваат“ муабети за некој чисто заради љубомора. МНОГУ раширена практика. Луѓето едноставно нема што да прават па ајде ...креаивност.

Лично, не верувам...

Ѕвер напиша:
Скандалов не е објавен по медиумите затоа што жената на Дарко е многу болна и Даре молел да не прават такво нешто, пошто ќе си имал проблеми по дома.Плус пола Скопје знае за романсата на Еленчето со Даре, плус пола Ново Лисиче има видено како Даре во ситните часови ја враќа Еленче дома.Плус сум зборел со несудени пејачки, кои останале несудени поради тоа што не биле спремни да се поклонат себеси како што се поклони Елена.

Браво за Елена!!!Браво за успехот!!!

e sega e ok mi stavi neso poubedlivo vo glava :pos2:

Според горните моабети,секоја која ке го легне Димитров станува ѕвезда?

pa daj jas da ja legnam....ke ja napravam turbo folk pevacica vo Bugarija....koj ja znae neka i kaze...seriozen sum!:)

за елена ама баш ништо позитивно не ми се мота у главава...

Elena Risteska- mi se sviga sto ima zasipnat glas, obozavam takvi glasovi :vozbud:
Vo noviov album iako odbivav da go slusham, sfativ deka ima dobri pesn i se truev so nekoi od niv kako Esen vo Mene, Usni Kako Temno Mastilo, Toa Sto Placam ... :pipi:
E sega ne mi se sviga sto mi e malku kako dignata, malku se preforsira, i kao se da se vrti okolu nea ama... nema vrska. Neka si fura po nejzino- nejzin zivot :smir:

Просечно гласче, мила фаца, не знае да игра. И да, секој нов спот и е се повулгарен и повулгарен.

Тоа со Дарко е застарена вест веќе, чудно што никој не коментира за тоа дека Валентино продуцентот како и да се презиваше веќе се разведува со жена му ради Еленчето наше од евровизија (Last year i was on Eurovision too, ninanajnaaa ohweeee)

Воопшто не ми се допаѓа...

Скулгрл напиша:
Просечно гласче, мила фаца, не знае да игра. И да, секој нов спот и е се повулгарен и повулгарен.

И јас истото го мислам:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom