Дали сте фотогенични?

*n0t*0rd!nary* напиша:
И јас не сум баш фотогенична кога позирам, поубава сум во живо (не сум многу нарцисоидна):). А инаку многу ми е страв од сликање со обичен апарат (неможам да видам како сум излезена и да ја избришам сликата ако не сум убава) :pos:, а страв ми е и од сликањето за во алманах ...
:oftopic:за алманахот ќе се сликам со мојот апарат,и која ќе ми се допадне таа ќе им ја дадам :kez:

зезам,мислам дека веќе пишав дека апаратите бегаат од мене,ако не отиде тој пост по ѓаволите.... како и да е,не знам шо ќе прам за тој алманахот и таблото,посебно шо цел град ќе те гледа и ќе коментира! не дека ми е гајле,али мразам да сум во центар пажња....

Па може да се претпостави според сликава... Се шалам. Па и не сум фотогеничен, а и не сакам да се сликам. :)

пааа..... мислам дек сум.... на многу слики супер испаѓам ама има на некои ко некој дебил сум :kesa:

Ne me gledajte vo zivo. Na slika da me vidite
:shok::angel1:

Не сум фотогеничен,мразам да се сликам,бегам од апарати!

Sum fotogenicna :):) i obozavam da se slikam ! Obicno gledam vo aparatot normalnoooooo :):):) ili vo toj sto e do mene :)

Ретко кога сакам да се сликам.Има ретки случаи кога излегувам добро на слика.

Ова е за сите. Сите излегувате добро на сликите, значи нема лоша слика т.е. СЕКОГАШ се фаќате за маните на таа слика а никогаш не ги погледнувате убавините. На слики сум испаѓал и со затворени очи или со отворена уста но има нешто во секоја слика што ми остава нешто во мене така да не ја тргам на страна сликата, ја оставам, и не дека сум нешто фотогеничен. И сакам да ме сликаат, но повеќе сакам да сликам:)

и сум и не сум фотогеничен, зависи од апаратот :), али мразам да се сликам

Зависи.. На некои слики ептен си се свиѓам... Но на некои.. да не праам муабет.. И се ми се погодува да испаднам убаво ако се местам на пример на огледало и со телефонот у рака (обично така си се сликам)... Или да се сликам на телефон кај што му е напред камерата па да можам да се наместам.. Сеа зборам за телефон затоа што најмногу на телефон си се сликам.. Обожавам да се сликам... А дали испаѓам убаво? Пак ќе речам.. зависи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom