Дали сте фотогенични?

Vikaat deka sum mnogu fotogenicen jas ne se smetam bogznae mnogu. Zavisi od vkusovite.

А бе што чудо ке беше ич не сум фотогеничен, на слики сум како некое теле, па затоа не се сликам често

Право да ви кажам ич не сум фотогеничен секад како мумија испаѓам:tapp:

eyeskk3.jpg

Незнам :toe: Ај нека ми каже некој... :pos:

Слабо изразувам желба да се сликам, повеќе сакам да сликам! Ми рекле дека сум фотогенична :toe: , ама искрено.......не гледам ништо фотогенично у мене, многу ретко се дешава да си се бендисам на некоја слика!

Pa da bagi sum poubav sum na slika od toa sto sum realno barem, taka velat poketo luge sto me znat :)

Ич не сум фотогеничен, и мрзам да се сликам.

Kolku samo ne sum fotogenicen!!!! gleam so pobrzo da se slikam i da begam!!! :toe: obicno begam od slikanje ali nekogas ne moze da se bega!!! (proslavi:rodenden,svadba....) inace se trudam da bidam nasmean i gledam vo aparatot!!!! da bide po SMEKERSKI!!!

не знам баш,видете ми го аватарот и кажете дали сум или не!

не знам што подразбирате под фотогеничност... али мислам дека сум фотодегеничен.
видете ги сликиве... сликани се пред 2/3 години... п.с. ова ми се најидиотските слики... :pos2: п.п.с. ова е во битола во 7часот наутро.
070705dk7.jpg
bokoap5.jpg
bokodameyl7.jpg
inthepark070705rp1.jpg

vovoz060705bu6.jpg

ЦРВЕНОКОСА напиша:
не знам баш,видете ми го аватарот и кажете дали сум или не!
Ќе ти кажеме коа ќе стаиш слики у галерија...

Јас искрено некогаш добро излегувам, некогаш не.. Но во живо сум поубава од тоа на сликите :)

Voopsto ne sum,i ne sakam da se gledam na slki taka da sekogas koa vidam aparat begam podaleku:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom