Counter Strike мапи

• Креатор на темата Креатор на темата SaLt
  • Време на започнување Време на започнување
u pravo si wolf i daj stajte nekoj novi mapi ili pa stari ama sot retko se igrale na primer Descent nikad ne sum ja videl na kajgana
a moze i nekogash da pustate mapi cisto za zafrakancija kako poolday, rugby, doogball i.t.n

Daj vratete gi awp stazite :) i moj predlog taa cpm mil li kako i da se vika, ako moze da se trgne, zsh retko koj saka taa staza da se igra.

vo pravo e taa mill e taa mapata so losiot zvuk do pred nekoe vreme ja igrav so toj glupiot zvuk sto zui celo vreme i glavata mi pukase:D dodeka sbepot ne me spasi od makite i mi kaza da pisam stopsound ama glupo e sto sekoja runda treba da pisses stvarno ne ja biva mapata i sekogas koga ide na red site se bunat

О о о objection! ХЕхе стварно тргајте сФе од цпл до милл :D

мои предлози, по којзнае кој пат, cs_yemen и некоја аим мапа, која било

dali nekoj ke moze da mi kaze od kade da simnam waypoints za cs_casa(i taa e mnogu dobra mapa treba da ja staite na serverot).Fala

CS_casa е "преголема". Нема да можат само 16 играчи да играат на таа мапа.

Lesh, Ima sansi da se vratat awp_dust i awp_india ? daj pisete nestho... mnogu luge baraat awp mapi, daj vratete gi ili barem edna od niv, i taka navecer obicno se igra awp, pa nema na nikoj da mu steti :)

За 30 минути ќе бидат ставени следниве мапи:
cs_yemen
awp_india
awp_dust
de_iraq

WOW , Yemen е еден вид на АВП мапа :D Супер мапа е

Поради технички проблеми, прееска не беа мапите ставени. Нешто зезаше серверот. До утре, ќе бидат средени.

Мислам дека е Пиранеси е убаво да се стави...за промена

Треба да се стават и играат други мапи како:
de_prodigy
de_piranesi
fy_dustworld
a isto taka moze i
aim_map
aim_map2
aim_headshot
ka_35hp (EPTEN ZDRAVA)
de_survivor
de_dust4ever
de_italy (bese dvapati samo pustena:( )
de_westrood (i taja predobra)
de_cplmill
de_deathmatch
de_deathmatch-final

Ако ви требаат некои од мапиве.. Пишете ми ПП

Awp_map 2 треба да се стае на местото на Awp_map.Повеке е избалансирана има направено како дупка..ров или како се вика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom