Counter Strike мапи

• Креатор на темата Креатор на темата SaLt
  • Време на започнување Време на започнување
[IH] напиша:
Мислам дека треба да ја смените awp_dust затоа што кога нема админ одма купуваат оружја и прават парче.Би требало awp_india да ја ставите на таа мапа неможе да се купува оружје.
мала е индиа :)

едит : еве ја спеедрун

cs_speedrun

Aleksandar4e напиша:
a kade mozam da ja prevzemam taa ramstor kajgana mapa???

абе да му се сневиди, видете колку теми има... разлистај малку се сакате на готово... види каде што има билдаме кајгана_рамстор :helou::helou:

neznaev pod koja tema da go staam ovoj predlog pa zatoa go napisav tuka.
imam zabelska okolu mapite mislam ne samo ja tuki i poveketo igraci na kajgana mislam deka treba da se turi map list od ovoj vid :

-cs_italy
-de_dust_2_2006
-de_inferno
-cs_777 so avioncijata :D
-awp_dust
-de_dust
-de_cubble
-cs_italy 2
-de_dust
-de_nuke
-de_piranesi
-de_dust4ever
-de_dustyaztec

:back:
moze da ima i po nekoja promena

pozdraf

FromSunWithLove напиша:
neznaev pod koja tema da go staam ovoj predlog pa zatoa go napisav tuka.
imam zabelska okolu mapite mislam ne samo ja tuki i poveketo igraci na kajgana mislam deka treba da se turi map list od ovoj vid :

-cs_italy
-de_dust_2_2006
-de_inferno
-cs_777 so avioncijata :D
-awp_dust
-de_dust
-de_cubble
-cs_italy 2
-de_dust
-de_nuke
-de_piranesi
-de_dust4ever
-de_dustyaztec

:back:
moze da ima i po nekoja promena

pozdraf

da moze tie mapi..... se soglasuvam

For_My_Love_o-0 напиша:
treba mi itno strana za simnuvanje na cs mapi
следен пат, пред да постираш, побарај, не биди мрза!!!
[IH] напиша:
А зашто не одите само на www.cs-maps.org и ке си побараш која ти треба а ако сакаш спакувај ми ги и качки ги на rapidshare.

Мој предлог е cs_yemen. Мислам дека е доволно голема и е доста интересна мапа.

cs_mice prvat koga vlegov zamalev pred da pocnam da igram ama zakon e epten a najzakon mi e koga vlagas vo kukjusteto na kompjuterot (look out danger it says) struja moze da te fati hehehe

cs_icenew2 za mene mislam deka e najdobra (se nadevam deka e tocno napisena) za cs_isenew2 nemam komentar mala mapa kade sto se testira brzinata na napad... probajte ja :salut:

deckii yemennnn plisss:PPP and celtik::DDD i daj kazite mi kako da pisuem na kirilica:P

awp_india... и слични за стази за AWP....
btw. Шурек натисни ALT+Shift немој и плус да натискаш:pos2:

Daj vratete gi awp stazite :) i moj predlog taa cpm mil li kako i da se vika, ako moze da se trgne, zsh retko koj saka taa staza da se igra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom