мислам дека сум во вистинската тема. На мапата die_hard_tn имаше едно место за да влезеш во кутија ( контејнер) , некој да ми објасни од каде се влегува ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Isto e i kaj mene na windows 7ca.. ne mozam da igram Age grafikata e nikakva ..a na cs imam samo 1 rezolucija.. ne mozam da stavam xp deka imam uste garancija ... ako smenam windows mi prekinuva garancijata :SКако мислиш резулуцијата е слаба ?!
"cl_righthand 1" ти е шифрата за пушката во десна рака . Инаку на виндоус 7 да играш игри некако хмм не ми оди башXP си стај господ да те виде
![]()
Во право си брат, јас си имав dedicated server, искрено се мрднав тражејќи на интернет како се прави уште пред 4 год знам како се прави, ама искрено нема да губим време за глупости, dedicated server според мене е само колку за 1vs1 колку да изиграш со другарот да не тражиш сервер на гаметракер и после ти влагаат други...Тоа ти е многу многу работа и дедицирање, зошто не купиш сервер за едноставни 400 денари и потоа секој месец да си купиш хост од по 200-300 денари со група од 5-7 админи парите нема да бидат проблем а и раководењето на тој сервер![]()