Како да направам?

• Креатор на темата Креатор на темата ^MooN_RideR^
  • Време на започнување Време на започнување
Brza Selekcija sakas da kazes:)

некој дане знае како да направам оружјето да ми се појавува само со еден клик.
како на пример по 2 имам пиштол(нормално) и стегам два и се појавува пиштолот а не 2 па клик за фда се појави.Знете како се прави тоа?

Bad_Boy ke pises vo console hud_fastswich 1 i so stiskanje na button 1,2,3,4 ili nextweapon button ke se menuvaat oruzjata sami i ke nema potreba poveke da selektiras so mouse...

Момци дај кажете ми, како да направам Spray Logo за CS v1.6?
Еднаш имав читано на форумов, ама тогаш не успеав со Decal Converter-ot да направам, а сега тоа што го пишуваше тогаш, го нема веќе на форумов... Имам уште Decal Converter, ако имало некоја фора, а не сум ја употребил, кажете ја и објаснете ве молам 1 години си правам Spray Logo и никако да го направам, па решив да барам помош:angry2:

Еднаш имав читано на форумов, ама тогаш не успеав со Decal Converter-ot да направам, а сега тоа што го пишуваше тогаш, го нема веќе на форумов... Имам уште Decal Converter, ако имало некоја фора, а не сум ја употребил, кажете ја и објаснете ве молам 1 години си правам Spray Logo и никако да го направам, па решив да барам помош:angry2:
Грешка си тоа се уште го има ај види на страна два од темава и ке најдиш:smir:

Еве Влатче , клик ТУКА , и снајди се .

LUGE AJ ADDNITE ME NA MSN ZA DA MI KAZETE KAKO DA NAPRAVAM SERVER DA RABOTI NA INTERNET...BIDEJKI JAS GO NAPRAVIV AMA TOJ SAMO NA LAN MOZE DA RABOTI plsss pomoosss

Abe zlatna kajgana so ke mi e sega da pravam server :uvo:

Што да направам да не ми излева CL_FlushEntityPacket ?!???

Ахх.. пак тај проблем им излева .. ке се јавите кај интернет провајдерот и ке кажете имам ного лаг и немозам да играм ми излева флуш пакет ..

тестирај да не е од кај тебе проблемот да не губиш пакети

иди во start --> run--->и напиши ping -t www.google.com

и види ако ти иде smooth без прекин на пакети тогаш мозда е серверот или пак firewallot што го користиш.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom