Billy Idol на Кале, Скопје - 27.06.2014

• Креатор на темата Креатор на темата izesaki
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 мај 2012
Мислења
26
Поени од реакции
44
Да, доаѓа Billy ... Скопје навистина ќе гори !!!

Почитувани,
големо задоволство ни е да Ве информираме, дека вашите желби се исполнети.На 27 ми Јуни 2014 година на Скопско Кале -Open Air ... со целовечерен концерт ... во Скопје доаѓа човекот кој пред 4 години го одржа најдобриот rock&roll концерт во Скопје на сите времиња. Големиот мајстор, човекот ѕвер, човекот кој има повеќе хитови и големи песни отколку што некои други имаат било какви песни воопшто ... Billy fucking Idol!Човекот кој во живо секогаш се дава 200 % од себе, доаѓа во Скопје во склоп на својата европска Greatest Hits турнеја, а се разбира дека во бендот ќе биде придружуван од генијалниот гитарист Steve Stevens.
Повеќе информации околу специјалните гости на event - от, цената на влезнците и датумот на нивно пуштање во продажба ќе бидат објавени неколку денови после концертот на Simple Minds во Скопје на 6 ти Март.
Авалон Продукција

Attachments

• Billy Idol - cover 3.jpg
    Billy Idol - cover 3.jpg
    261 KB · Прегледи: 26
Срцето ми се наполни кога го прочитав ова одам па што сака нека биде!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

Meh, го имам гледано еднаш, можда да отидам зависи од цената али нека донесат ново име што не било веќе еднаш не истите по стопати да ги гледаме. И онака носат нешо асолно секоја втора година бар нека биде ново.

Meh, го имам гледано еднаш, можда да отидам зависи од цената али нека донесат ново име што не било веќе еднаш не истите по стопати да ги гледаме. И онака носат нешо асолно секоја втора година бар нека биде ново.

Истото. Ама тие што не биле, мора да појдат и да ја почувствуваат таа енергија која ја пренесува Били.

И јас бев на саем, одличен концерт

Пред 27 јуни потсети не повторно за да не заборавам оти во мое време ми беше идол ми се допаѓа посебно од албумот ,,жестока насмевка " :D

инаку ова е од друг албум ако се сеќавам ?!

Идам дефинитивно! Веќе си земав и авионски карти а и гратиси ми бајдоа
Јупи јупи јееее!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom