Ендрју Ќ
А замисли да решааш задаче на таблу на немачки да диктираш пред сфите, п'кау...![]()
ди селфкилензи на трети корен :}
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ендрју Ќ
А замисли да решааш задаче на таблу на немачки да диктираш пред сфите, п'кау...![]()
Не е до предметот колку што е до професорот. Пример кај нас имаше коњ професор што на фуфиците кои седеа на клупа цел час муабет им правеше и на крај петка а на останатите кои редовно мкнеа опрема и трчаа пак пониска оценка и плус тоа си го имаше она педо во него и како после да сакаш да му одиш на такво говедо на час?Не ми е јасно како сте можеле да мразите предмети како физичко...![]()
И на факс сега, од сите 7 поминати семестри, најмногу мака си видов од фин. сметководство во прва година.
Не ми е јасно како сте можеле да мразите предмети како физичко...![]()
Играње кошарка и фудбал со топки за одбојка, а во зима тресење беше во надворешната сала ГУЦ.Да бидам реален не дека беше одвратен, туку еден од најлошопрезентираните покрај ликовното. Физичкото требаше да те натера да спортуваш повеќе, а не да ти даде баскет и ај играј си. Тоа може да ти се деси и во маало коа ќе те викне другарче. И во основно, и во средно физичкото беше премлако предавано, барем од луѓе што сум чул и сам сум искусил. Еднаш ако не` однесоа до Средно Водно и тоа на Факс.
И додади дека скоро секој трет ден се пијани професорите по физичко. Физичко треба да се укине и на негово место да се воведе Спорт. Значи ученикот од 5 одд до 4-та средно си бира еден спорт што ќе го спортува таа година и ќе тренира како оние деца што тренираат фудбал, кошарка или слично.Да бидам реален не дека беше одвратен, туку еден од најлошопрезентираните покрај ликовното. Физичкото требаше да те натера да спортуваш повеќе, а не да ти даде баскет и ај играј си. Тоа може да ти се деси и во маало коа ќе те викне другарче. И во основно, и во средно физичкото беше премлако предавано, барем од луѓе што сум чул и сам сум искусил. Еднаш ако не` однесоа до Средно Водно и тоа на Факс.