SANDER VAN DOORN @ EXPO CENTER - 28.02.2014

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Не го сфаќам ова „забрана за помали од 18“...
Демек ако си 18+ оправдано ти е да одиш на вакви евенти (ако го слушаш дадо-мадо по цели денови), а ако си 18- тогаш гарант идеш само за да се пофалиш на фб ?!

Демек ако си 18+ оправдано ти е да одиш на вакви евенти (ако го слушаш дадо-мадо по цели денови), а ако си 18- тогаш гарант идеш само за да се пофалиш на фб ?!

Не,него малолетници не смеат да идат сами,освен ако не се у придружба од РОДИТЕЛИ.

Demek sega deca od 16-17 godini ne znaat sami da pojda .. Sega od 13 i 14 godini pusha cigari pija alkohol ko skinati :)

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Што има да се сфака ??? Со законски прописи е забрането лица под 18 години да влегуваат во ноќни клубови не е битно дали е Куку Леле или Сандер !

може ли некој да објасни детално како се прави порачка од http://www.kupikartizase.com/Events/sander_van_doorn

и што уствари добивам ?дали ми пракаат реална карта преку пошта доколку не сум од Скопје?
т.е прашувам дали има начин да не одам до Скопје за карта

ова ме буни , дали тоа значи ако стигнам пример 22:30 во Експо центар картата ми гори ?
Испечатените ваучери ќе можете да ги замените со реални карти со приложување на ваучерот во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат, секој работен ден од 09 до 21 часот или на денот на настанот (28.02) на билетарата на Expo Center почнувајќи од 21:00 најдоцна до 22:00 часот.

може ли некој да објасни детално како се прави порачка од http://www.kupikartizase.com/Events/sander_van_doorn

и што уствари добивам ?дали ми пракаат реална карта преку пошта доколку не сум од Скопје?
т.е прашувам дали има начин да не одам до Скопје за карта

ова ме буни , дали тоа значи ако стигнам пример 22:30 во Експо центар картата ми гори ?
Испечатените ваучери ќе можете да ги замените со реални карти со приложување на ваучерот во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат, секој работен ден од 09 до 21 часот или на денот на настанот (28.02) на билетарата на Expo Center почнувајќи од 21:00 најдоцна до 22:00 часот.

Не ти праќаат реална карта туку ако не дојдеш од 9 до 10, ќе мора да си купиш нова карта

Ако купите карта од овие продажни места тоа е вистинска карта. Ваучер за влез е само за оние што ќе купат карти сами од дома преку нет

Одете на евентот на фб и разгледајте ги постовите и ќе заприметите колку ќе биде у18 журкава :D тоа е причина зашто нема да идам ќе биде сигурно прчварница на подиум и гушење

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Флипери , пили моторни , јаа незнам како некој 18 20 плус се пали на ова , кај појде електронскава музика , јебига

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom