ProdigY

• Креатор на темата Креатор на темата JuveFan
  • Време на започнување Време на започнување
33ytmjp.jpg

уште месец ипол ! :vozbud:

за жал, мислам дека нема да може да се слика.
ако може, тогаш и ќе снимам, па ќе споделиме

чекај, чекај........каде е концертот???

Их јас викам кај нас,гледам на сајтот нас не нема до август таму..
Ајде ќе го биде, ќе дојдат кога тогаш:):):vozbud:

се нервирам ми рикна батеријата баш кога почнаа продиџи. плус излегов од дома со две цртки. затоа имам само две видеа, колку да се долови атмосверата

што да ви кажам. еден од поубавите денови во мојот живот.
сум бил и во скопје, супер беше. не викам не. ама разликата е во тоа што на вакви концерти има 10 илјади фанови на продиџи, а кај нас од 5 илјади прашање е дали петина се вистински фанови. другите доаѓаат за забава и бидејќи ретко има случувања

ни еден видео клип не може да опише што се случуваше во арената
мислам дека свиреа 3 од новиот албум, се друго беше класици :)

ако некој сака може да побара на јутјуб имаа концерт и петокот, ама колку што разгледав немаше некои квалитетни видеа

wooow ги обожавам Prodigy :vozbud::vozbud:
Омилени:

1.Smack my bitch up
2.Firestarter
3.Voodoo people

Најдобри песни и албум од Продиџи?

Eve edna tema za fanovite na Prodigy top 10 najdobri pesni na Prodigy spored vas i najdobar album se razbira...respect za fanovite se razbira.Moj izbor se:
1.Voodoo People
2.Their Law feat Pop Will Eat It Self
3.Mindfields
4.Firestarter
5.Spitfire
6.Smack My Bitch Up
7.Breathe
8.Omen
9.Warrior's Dance
10.Pandemoniom
a najdobar album spored mene e "Music For The Jilted Generation" pa slobodno mozete da postirate na temava me interesira vasiot izbor.
Bujrum povelete...

не ги сакам многу ама последниот албум им е добар

Experience и Fat of the land, ништо повеќе...почнаа да излитуваат, а последниот албум укажува на тоа дека се вратени во 97ма година, немаат пари па ги прават на стара слава и уште миљон причини...јбг, тоа е...дури и бед ми е што на Егзит ќе го свират само последниот албум, кој што е бледа копија на оној погоре што го напишав од 97ма година...

Voodoo People
Firestarter
Smack My Bitch Up
Omen

Овие се најдобри..другите ми се без врска..добро,во глобала продиџи добра музика вади,но некои песни неможам да ги слушам :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom