ProdigY

• Креатор на темата Креатор на темата JuveFan
  • Време на започнување Време на започнување
Друже како прво не сум DJ по професија туку си правам миксови по дома на Virtual DJ за мое лично задоволство, а како второ зошто прашуваш во кој жанр би ги сместил кога одговорот го имаш во самиот цитат?!
:helou:

Онака прашувам бидејки има луѓе што прскаат на Prodigy а до ден денеска мислат дека е чисто техно или транс.(не дека и ти мислиш така) А мислев дека си ДЈ заради сликата како Avatar што ја имаш ставено.

:smir::smir::smir:

Онака прашувам бидејки има луѓе што прскаат на Prodigy а до ден денеска мислат дека е чисто техно или транс.(не дека и ти мислиш така) А мислев дека си ДЈ заради сликата како Avatar што ја имаш ставено.

:smir::smir::smir:

Хаха друже арни се тие што мислат дека Продиџи се техно или транс. Има некои кои мислат дека се панк. :) хихи
Иначе навистина е претешко да се одреди на кој стил на музика припаѓаат. :)

Underground grupa koja napravi golemi hitovi. Muzika na edna cela generacija. Inaku nema tuka trans tuku RAVE, stil vo 90ti, ili electro-punk kako sakate

Еве инфо околу тоа кога и каде ќе настапуваат продиџи во престојнице 2 месеца. Се надевам дека наскоро и името на нашата држава ќе се најде овде. :)

26th Feb 09 Stockholm Berns
27th Feb 09 Oslo Sentrum Scene
28th Feb 09 Copenhagen The Grey Hall
2nd March 09 Berlin Huxleys
3rd March 09 Cologne E – Werk
4th March 09 Amsterdam Melkweg
6th March 09 Munich Tonhalle
7th March 09 Bratislava Venue to be announced
8th March 09 Vienna Venue to be announced
9th March 09 Zurich Maag Event Hall
15th March 09 Paris The Zenith

Еве инфо околу тоа кога и каде ќе настапуваат продиџи во престојнице 2 месеца. Се надевам дека наскоро и името на нашата држава ќе се најде овде. :)

Дај бозе..
Легенди и секогаш ќе останат како такви..
Погледнете го видеово
http://www.dailymotion.com/video/x9e9n_the-prodigyfirestarterlive-in-mosco_events
Русиве се јаки..:pipi:
П.С ако не чини нешто со линкот известете..
А ако не смее вака бришете..:smir:

I Keith Flint se shminka pa izglea hard-core do jaja, a ne kao pichica.
Toa e vishe unikaten stil, a ne pustaj shishki zasho site taka nosat, ke izgleam cool, ke se palat pubertelijki na mene <3 yaay!

najdobrite....imat poseben stil na muzika ... mnogu mi se svigat

GI SAKAM PAAAAAAAAAAAAAAAAAAK VO SKOPJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

The Prodigy-Invaders Мust Die

Kако што знаеме, The Prodigy е Британска електронска група оформена од Лиам Хаулет во 1990 година во Есекс, Англија. Имаат продадено преку 16 милиони плочи што е своевиден рекорд во денс музиката. Деновиве (на 23 мислам) ќе искочи и нивниот најнов албум Invaders Must Die! Еден возбудлив момент за сите нас::vozbud: има leak на целиот албум и можете да го најдете по торенти!!!
Kога ја слушнав првата трака, се вратив назад во времето на The Fat of The Land и ја почуствував истата енергија од која ми се ежеше мозокот :) Инаку на овој албум Prodigy се повторно во оригинална постава, и имаат соработка со Dave Grohl од Foo Fighters. Да не тупам многу, можам само уште да забележам дека Prodigy се враќаат на старите патеки!!

Ги обожавав ко помал Продиџи ! Закон се и посебни за разлика од другите... Мора да се слушне албумот, валда ке е добар како оние старите:nesvest:

Ги обожавав ко помал Продиџи ! Закон се и посебни за разлика од другите... Мора да се слушне албумот, валда ке е добар како оние старите:nesvest:
Не ваљда туку сигурно :) Ептен пријатно ме изненадија...

Ако сакате линк до торент или сл. пишете по ПП!

Во последно време што ги вадеа песни не ме воодушевуваа премногу, ама со овој албум:vozbud: ги гледам старите Продиџи!
Omen од новиот албум е предобра.
:pipi:

Не го имам уште дослушано како шо треба али то што го слушнав:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.закооооон.Мило ми е што се враќаат стариtе Prodigy.

Подобар албум не сум слушнал од нив...fat of the land гомна да јаде, ова е профи вожња, од старите Продиџи па се до нов звук и стил шо лета накај трип хоп ама се така фино и убаво склопено...го убив од слушање, браос за момциве!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom