Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех, Сесењон, од кога се купува хахах. Во ситуацијава јас сум задоволен и само со незаминување на Тоби или некој друг. Не дека е тоа добро или прифатливо, али дај шта даш...
Ке игра ли моура прву поставу, за фантази ми еИскрено очекувам исто како и прошлата сезона, само што сега повече очекувам од Моура, одлично се покажа на подготовките. А Сесењон и Грилиш ке си дојдат еден ден![]()
Верификуван е ликот.А ништо чудно сликата да е здиплена и ликов да не е ни новинар. Еден куп фејк акаунти ставаат рандом слики.
Си правел фотошоп на главата, сакаш да манипулираш со насOdlicna statija od 2 recenici i izvor libertatddigitalKaj gi kopas tvitovive be druze, koi se ovie, eden od italijancive ne napisal bilo sto na ovaa tema.
Istiov sto tvitnal, gleam im raboti u redakcija, posle saat vreme ova go tvitnal
LAST MINUTE: ICARDI stays in Italy. Real Madrid is NOT going to sign Icardi. The representative's offer has once again been unsuccessful. Real Madrid assures @ libertaddigital that Icardi will not be a white player.
livertatddigital, spanskite infomax.
![]()
Vidi go, latentno pederce, ovoj saat da mi kaze kolku e nema da mu veruvam, stiglae do nego dojavi za ikardi i real.
Му се сеирев на @The Procrastinator за Леброн у Лејкерс, сеа ќе треба да го гледам Тиаго у Реал, да ти ебам и карма и Лопетеги...
Баерн купија ли некого во среден ред за да се откажат и од Видал и од Тиаго?
Или и они допрва замена ако си оди овој?
Сеуште има време да се замешаат, сигурно доколку може да одбира, ќе дојде кај нас. Но, чудно би било Баерн и него да го продаде.Јбг Тиаго си бара излез од Баерн, нашиве тргнаа по Видал. Сигурен сум дека да загризаа за него ќе прифатеше да си дојде.
Ке игра ли моура прву поставу, за фантази ми е