Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играат дрско зошто имаат кеш.Нека ти текне шо праеше Галијани со Пјаца, Итурбе, Кондогбија и Џексон.
Многу дрско играат Мирабели и Фасоне уште од сам старт, секој потег повлечен е однапред испланиран, нема многу одолговлекување, нема натегање, со сите гледаат да се во добри односи и не се фокусираат само на Џенова.
Едино ако има Венгер слики кај шо М'Бапе се гнети со баџанак муВенгер имаше изјава дека пробал да го донесе порано Мбепе, дури и дома му бил и овој пак го избрал Монако.
Ако е точно ова со понудава, страшно ме занима Венгер на кој муабет ќе проба да го донесе у Арсенал.
„Синко ела у Арсенал, не играме ЛШ сезонава и не сме биле у борба за ПЛ од памтивек, ама оваа сезона само уште 2ца играчи ни треабаат и освајаме сигурно“ ?
Може ова со понудава е само можност за нова изјава на Венгер за некој месец, кај шо ќе каже „Ние секогаш пробуваме да ги донесеме најдобрите играчи, ама не можеме со нафташите. Ете и 100 милиони понудивме, ама не иде против нафташи бе, не и-д-е !“
Gaël Clichy is in advanced talks with Turkish side Fenerbahçe about joining the club on a three-year deal. [L'Equipe]
Manchester City are set to begin official talks with Tottenham this week over the potential signing of Kyle Walker. [Sky Sports]
Играат плански и тоа ми се допаѓа мене, почнаа да остваруваат контакти и да следат имиња уште на почеток на минатата сезона и тоа мене ми е доволно за да видам дека се работи за квалитетни и сериозни луѓе.Играат дрско зошто имаат кеш.
Да немаа,ќе се мрсулавеа со просекуси на 100 рати.
Фасоне го знам многу убаво,нит е факман нит бутур.У интер белфодили и заратевци доаѓаа у негово време [emoji4]
Jeр толку се можеше...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Не смееле да купуваат играчи без дозвола од ЧолоИграат плански и тоа ми се допаѓа мене, почнаа да остваруваат контакти и да следат имиња уште на почеток на минатата сезона и тоа мене ми е доволно за да видам дека се работи за квалитетни и сериозни луѓе.
Зошто и како не успеале у Интер е ирелевантно во моментов.
Баш ме интересира лани како оделе разговорите, можда вака:Играат плански и тоа ми се допаѓа мене, почнаа да остваруваат контакти и да следат имиња уште на почеток на минатата сезона и тоа мене ми е доволно за да видам дека се работи за квалитетни и сериозни луѓе.
Зошто и како не успеале у Интер е ирелевантно во моментов.
На почеток идеа само на стадиони и гледаа утакмици а пред неколку месеци кога веќе знаеле дека ќе биде официјално со Берлускони почнаа да се сретнуваат и со агенти низ Европа.Баш ме интересира лани како оделе разговорите, можда вака:
Здраво јас сум Фасоне, не знам кој ми е газда, пари немаме, ај ќе се чуеме догодина, вие чувајте ни го играчот.
И така годинава, по одличните разговори лани, сите играчи се нацртаа пред Милан.
А другите менаџери не следат играчи, само овие од Милан, другиве може не ни разговараат...
Браво за овие спортски директори![]()
Чекај сеа од ланската сезона или од пред 3 месеци, ме буниш.На почеток идеа само на стадиони и гледаа утакмици а пред неколку месеци кога веќе знаеле дека ќе биде официјално со Берлускони почнаа да се сретнуваат и со агенти низ Европа.
Муабетот ми дека можеле и да се ладат цело време па тек сега да почнеа да работат ама они го направија спротивното што кај мене им носи респект.
Чекај сеа од ланската сезона или од пред 3 месеци, ме буниш.
Ти можеш да ги почитуваш и величиш, али како и сите други така и они си ја работат работата.
Скоро и да немаа конкуренција за играчите, освен задњиов, а кога ти требаат 10 играчи мораш брзо да купуваш и не можеш мн да бираш.
Да не ме сфатиш погрешно дека ме заболе што кажа за Интер, само ништо големо не направиле, и ние и вие сме сезонава далеку од волците.
Имаше изјава од Фасоне дека на транферите работат долго време. Не е само од пред 3 месеци. Точно е дека сеа се официјализираше продажбата но таа се влечеше скоро година дена и секако дека Фасоне бил упатен како што и колку финансии ќе има за засилување на тимот. Ова што го прават засега е одлична работа. Се работи плански свесни се дека треба дебела пара за да се врати во врвот Милан и се работи како што треба. Е сеа дали ќе се покажат играчите зависи од самите нив и Монтела. Нема кривица кај Фасоне и Миралеби ако некој флопне.Баш ме интересира лани како оделе разговорите, можда вака:
Здраво јас сум Фасоне, не знам кој ми е газда, пари немаме, ај ќе се чуеме догодина, вие чувајте ни го играчот.
И така годинава, по одличните разговори лани, сите играчи се нацртаа пред Милан.
А другите менаџери не следат играчи, само овие од Милан, другиве може не ни разговараат...
Браво за овие спортски директори![]()
Не ги сфаќам ваквиве фудбалери, еве Руни и Харт како последни примери. И двајцата се свесни дека треба некаде да играат следнава сезона секој меч, се наоѓа тек тук по некој заинтересиран клуб ама проблем, не сакаат платата да ја намалат а од другата страна па сакаат да се најдат на списокот за во Русија. Првиот изгледа ќе го изгуби капитенството од Кејн, вториот изгледа од септември натака ќе е втор голман после Форстер од Саутемптон. Sense, makes none.
Лозано наш веројатно во Манчестер Сити (Sky sources андерстенд), а од Сити на 2 годишна позајмица во ПСВ